GeForce NOW Ödeme yapılmış olmasına rağmen tekrar ödeme istiyor

UURKG

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben zamanında GeForce NOW'dan 2025 yılına kadar 200 TL ödeme yaptığın maceracı adında bir paket satın almıştım, ve 4 ay boyunca ödemeye devam ettim, fakat bu ay da ödeme yapmış olmama rağmen tekrardan 200 TL istedi, ve ödeme yapmazsam 30 Eylül 2024 tarihinde üyeliğimin sonlanacağı söylendi, ne yapmam lazım? Sanırım para iadesi de olmuyor, boş yere 200 TL vermiş olmak istemem, iyi günler.

Merhaba, ben zamanında GeForce NOW'dan 2025 yılına kadar 200 TL ödeme yaptığın maceracı adında bir paket satın almıştım, ve 4 ay boyunca ödemeye devam ettim, fakat bu ay da ödeme yapmış olmama rağmen tekrardan 200 TL istedi, ve ödeme yapmazsam 30 Eylül 2024 tarihinde üyeliğimin sonlanacağı söylendi, ne yapmam lazım? Sanırım para iadesi de olmuyor, boş yere 200 TL vermiş olmak istemem, iyi günler.

Pek bilgim yok destekle iletişime girip makbuzunuzu atarsanız belki düzeltirler

Bakiyen var mıydı hep belki temmuz ayının odemesini alamamıştır.

Evet, her ay düzenli bir şekilde ödemesini yapıyordum, bu ay da yaptım ve tekrar istedi niyeyse.

Pek bilgim yok destekle iletişime girip makbuzunuzu atarsanız belki düzeltirler.

Desteğe yazdım, yeterli bakiyem olmadığı için para çekimi yapılamamış falan denildi ama çekim yapıldığını, yeterli bakiyemin olduğunu söyledim, ve iade edebilir misiniz dedim, cevap vermediler, yine de teşekkürler, iyi günler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı