Epic Games Ödemede " "looks like something went wrong." hatası

Kekver

Centipat
Epic Games'te oyun içi bir paket almaya çalışırken "looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" yazısını alıyorum. Farklı kart ve sanal kartlarla denedim. Bilgiler de doğru ancak bir türlü ödeme yapamıyorum. Dün akşamdan bugüne kaç kere denedim olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Epic Games'te oyun içi bir paket almaya çalışırken "looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" yazısını alıyorum. Farklı kart ve sanal kartlarla denedim. Bilgiler de doğru ancak bir türlü ödeme yapamıyorum. Dün akşamdan bugüne kaç kere denedim olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?

VPN açıksa ondan olabilir.

Hatayı çözebildinizmi acaba.

Epic Games'in manevi değerlerine sövmekle bitti hocam 24 saat, 72 saat muhabbeti olmuyor destekle iletişime geçince aynı tatava bu kadar saçma bir sistem olamaz alacağım şey indirimden gitti kullanamadım :D.Rocket League oynamasam silecektim Epic'i kafayı yedirdi insana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı