Ödev için pizza sitesi yapma

Web Tasarımı ve Programlama dersi görüyorum. Performans ödevi olarak site yapmam gerek. Hazır site şablonu indirdim ve onu düzenledim. Ama sorun şu, sitenin baştaki haliyle sondaki hali pek farklı değil. Puanı ona göre alacağım. Mesela başka bir hazır sitedeki menüleri falan kendi siteme kopyalayamıyorum. Kaynak kodunu kopyaladığımda css kodlarını kopyalamadığım için kod çalışmıyor. O css kodlarını bulmam çok zor bayağı bir satır var. Site pizza sitesi. Böyle hazır kod olan bir site falan var mı? Olanlara baktım ama istediğim o tarz kod değil. İstediğim sitenin içeriğini oluşturacak kodlar. Örneğin menülerimiz falan olacak, satın alma olacak, sepete ekle kodu olacak, Giriş yap Kaydol olacak, o tarz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım hazır güzel bir menü kodu arıyorsun ve özelleştirmek istiyorsun?
-Beğendiğin websitelerinin HTML temalarını çekebilen programlar var. Mesela HTTrack Website Copier - Free Software Offline Browser (GNU GPL)
-Bir sürü çalışmaya bakabileceğin ve istediğin gibi inceleyebileceğin şöyle bir site var (CSS menüler de dahil) CodePen - sadece gir ve arama yerine istediğin menüyü yaz.
-Ayrıca sadece menü istiyorsan google da css menu maker yazarak bir sürü sonuca ulaşabilirsin.
Kolay gelsin dostum.

Hazır kod alman senin zararına olacaktır. Ben de her kodu hazır aldım hiçbir kodu kendim yazmadım ufak tefek eklemeler dışında. Sınavda öyle olmuyor ama her şeyi kendin yazıyorsun.
Kişisel gelişim açısından kodları hazır al ama hepsini alma.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı