Öfke nasıl kontrol edilir?

Dostum yaşına göre bi noktaya kadar normal bu ama eğer sen birine ufak birşeyde vurmak ya da hakaret etmek gibi bi noktada diyorsan bir psikoloğa görünmen daha doğru olur ileride daha rahat bir yaşam sürersin

Ergenlikten dolayıdır bu arada insanlar her şeye sinirlenip, trip atıp tersleyen insanlari sevmezler ve çok kötü bir davranış.

Dostum yaşına göre bi noktaya kadar normal bu ama eğer sen birine ufak birşeyde vurmak ya da hakaret etmek gibi bi noktada diyorsan bir psikoloğa görünmen daha doğru olur ileride daha rahat bir yaşam sürersin
Yok hocam birine sövmek yada kırıp dökmek değil aşırı sinirleniyorum böyle elim ayağım titriyor.
Ergenlikten dolayıdır bu arada insanlar her şeye sinirlenip, trip atıp tersleyen insanlari sevmezler ve çok kötü bir davranış.
Hocam ben öyle laf sokan trip atan birisi değilim çok sinirlenince yapıyorum. Zaten kötü birşey olduğu için buraya konu açtım teşekkürler tavsiye için

Ne demek unutma sevdikleriniz bugün barlar yarın yoklar 3 günlük dünya için kimseyi uzup incitmeye gerek yok hele saçma sapan şeyler icin.

Kontrol edilmez, iç içe yaşanır. Ama büyük bir çoğunlukta olmadığını düşünecek olursak özellikle öz savunma durumları için bir nimet olabilir.

Beni sakın yanlış anlama ailen seni çok şımarık büyütmüş. Böyle yaptığında sağlam bir sopa yesen inan bana çözümü o olurdu.

Kontrol edilmez, iç içe yaşanır. Ama büyük bir çoğunlukta olmadığını düşünecek olursak özellikle öz savunma durumları için bir nimet olabilir.
Doğrudur hocamda günlük hayatta hep sinirli gezmek istemiyorum.
Ne demek unutma sevdikleriniz bugün barlar yarın yoklar 3 günlük dünya için kimseyi uzup incitmeye gerek yok hele saçma sapan şeyler icin.
Evet hocam teşekkürler tekrardan.

Beni sakın yanlış anlama ailen seni çok şımarık büyütmüş. Böyle yaptığında sağlam bir sopa yesen inan bana çözümü o olurdu.
Hocam büyürken hep babam tarafından disiplinli büyütüldüm o yüzden şımarık büyütülmedim yani yanlış anlamam ancak bu olaydan dolayı zaten fırça yedim hem ağır hem normal şekilde konuşup anlattılar ancak hala devam ediyor anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…