D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2020 #31 VenomSnake dedi: Baban şamar falan atmıyor sana anlaşılan. Genişletmek için tıkla... O içsin içsin kumar oynasın eve gelsin daha bir de bana şamar atacak değil mi?
VenomSnake dedi: Baban şamar falan atmıyor sana anlaşılan. Genişletmek için tıkla... O içsin içsin kumar oynasın eve gelsin daha bir de bana şamar atacak değil mi?
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Ekim 2020 #32 VenomSnake dedi: Baban şamar falan atmıyor sana anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bu nasıl düşünce şamar ile adam mı olunur ? kinlenir çocuk.
VenomSnake dedi: Baban şamar falan atmıyor sana anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bu nasıl düşünce şamar ile adam mı olunur ? kinlenir çocuk.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 20 Ekim 2020 #33 353380 dedi: Arkadaşım bu nasıl düşünce şamar ile adam mı olunur ? kinlenir çocuk. Genişletmek için tıkla... Daha çok psikolojik sorunlar yaşar.
353380 dedi: Arkadaşım bu nasıl düşünce şamar ile adam mı olunur ? kinlenir çocuk. Genişletmek için tıkla... Daha çok psikolojik sorunlar yaşar.
Muhammet{Can} Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 351 Çözümler 2 20 Ekim 2020 #34 Denji dedi: İyi de öfkelenmek de benim elimde değil. İçimden bir ses sinirlenince kır, yok et diyor. Genişletmek için tıkla... Sabırlı olacaksın. İrade senin iraden sahip çıkabilmen gerekiyor.
Denji dedi: İyi de öfkelenmek de benim elimde değil. İçimden bir ses sinirlenince kır, yok et diyor. Genişletmek için tıkla... Sabırlı olacaksın. İrade senin iraden sahip çıkabilmen gerekiyor.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #35 353380 dedi: Arkadaşım bu nasıl düşünce şamar ile adam mı olunur? Kinlenir çocuk. Genişletmek için tıkla... İnsanlar öfke sorunu bu yüzden yaşıyor zaten.
353380 dedi: Arkadaşım bu nasıl düşünce şamar ile adam mı olunur? Kinlenir çocuk. Genişletmek için tıkla... İnsanlar öfke sorunu bu yüzden yaşıyor zaten.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.413 Çözümler 16 20 Ekim 2020 #36 353380 dedi: Arkadaşım bu nasıl düşünce şamar ile adam mı olunur ? kinlenir çocuk. Genişletmek için tıkla... Yok yani ben de atsın demiyorum hayrete düştüm nasıl dövmüyor diye. Denji dedi: O içsin içsin kumar oynasın eve gelsin daha bir de bana şamar atacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Üzdü be kardeşim. Özür dilerim.
353380 dedi: Arkadaşım bu nasıl düşünce şamar ile adam mı olunur ? kinlenir çocuk. Genişletmek için tıkla... Yok yani ben de atsın demiyorum hayrete düştüm nasıl dövmüyor diye. Denji dedi: O içsin içsin kumar oynasın eve gelsin daha bir de bana şamar atacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Üzdü be kardeşim. Özür dilerim.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #37 @Denji hocam benim bu sorunumu en iyi çözme şeklim kıramiyacağım şeyleri yumrulama oldu benim aklım başıma böyle geldi.
@Denji hocam benim bu sorunumu en iyi çözme şeklim kıramiyacağım şeyleri yumrulama oldu benim aklım başıma böyle geldi.
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Ekim 2020 #38 VenomSnake dedi: Yok yani ben de atsın demiyorum hayrete düştüm nasıl dövmüyor diye. Genişletmek için tıkla... Dövmek şart değil okb hastasıyım ben dayak yemiyorum ailemden. Denji dedi: O içsin içsin kumar oynasın eve gelsin daha bir de bana şamar atacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Baban kumar vs oynayıp içki mi içiyor ?
VenomSnake dedi: Yok yani ben de atsın demiyorum hayrete düştüm nasıl dövmüyor diye. Genişletmek için tıkla... Dövmek şart değil okb hastasıyım ben dayak yemiyorum ailemden. Denji dedi: O içsin içsin kumar oynasın eve gelsin daha bir de bana şamar atacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Baban kumar vs oynayıp içki mi içiyor ?
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.413 Çözümler 16 20 Ekim 2020 #39 353380 dedi: Dövmek şart değil okb hastasıyım ben dayak yemiyorum ailemden. Genişletmek için tıkla... Yahu tamam be ya ben de dövsün demedim ki zaten. Dövmeyi desteklemiyorum zaten.
353380 dedi: Dövmek şart değil okb hastasıyım ben dayak yemiyorum ailemden. Genişletmek için tıkla... Yahu tamam be ya ben de dövsün demedim ki zaten. Dövmeyi desteklemiyorum zaten.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #40 353380 dedi: Dövmek şart değil okb hastasıyım ben dayak yemiyorum ailemden. Genişletmek için tıkla... Okb hastalığı ne hocam.
353380 dedi: Dövmek şart değil okb hastasıyım ben dayak yemiyorum ailemden. Genişletmek için tıkla... Okb hastalığı ne hocam.