Öfkemi Nasıl Kontrol Edebilirim?

• Konuyu başlatan Denji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 4.258
Arkadaşlar benim öfke sorunum var ve kontrol edemiyorum. Öfkelendiğimde ya deli gibi ağlıyorum ya da elimdeki önümdeki eşyayı kırana kadar dövüyorum. Mesela ben bu öfkem yüzünden 6 tablet, 1 Plazma TV, 2 tane de telefon kırdım. Arkadaşlar ben öfkemi nasıl kontrol edebilirim?
Buyur kardeşim her derde deva bu :) 13 taşında olduğun için bunu önerdim istersen büyük için olanını da alabilirsin. Ben spor için kullanıyorum ama sinir çıkartmak için de kullanılabilir :)

Benim bazen geçmişimde yaotığım tabii ricaise andavvallılklar aklıma gelince kafayı yiyorum ya da o gün yaptığım bir hata akşam uyuyamıyorum galiba bir 3ay sonra gözlük takacağım uyuyamıyorum.

Dostum müzik dersinden kaldım ben bu hastalık yüzünden 1200 öğrenciden 4 kişi kalmıştı bir tek sınava ben girdim hocalar güldü nasıl üzüldüm anlatamam o gün bıktım her şeyden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı