Arkadaşlar benim öfke sorunum var ve kontrol edemiyorum. Öfkelendiğimde ya deli gibi ağlıyorum ya da elimdeki önümdeki eşyayı kırana kadar dövüyorum. Mesela ben bu öfkem yüzünden 6 tablet, 1 Plazma TV, 2 tane de telefon kırdım. Arkadaşlar ben öfkemi nasıl kontrol edebilirim?
Liggo Çocuk Büyük Boy Dolu Boks Kum Torbası Çocuk Boks Eldiveni 70x25cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Buyur kardeşim her derde deva bu 13 taşında olduğun için bunu önerdim istersen büyük için olanını da alabilirsin. Ben spor için kullanıyorum ama sinir çıkartmak için de kullanılabilir
Benim bazen geçmişimde yaotığım tabii ricaise andavvallılklar aklıma gelince kafayı yiyorum ya da o gün yaptığım bir hata akşam uyuyamıyorum galiba bir 3ay sonra gözlük takacağım uyuyamıyorum.
Benim bazen geçmişimde yaotığım tabii ricaise andavvallılklar aklıma gelince kafayı yiyorum ya da o gün yaptığım bir hata akşam uyuyamıyorum galiba bir 3ay sonra gözlük takacağım uyuyamıyorum.
Dostum müzik dersinden kaldım ben bu hastalık yüzünden 1200 öğrenciden 4 kişi kalmıştı bir tek sınava ben girdim hocalar güldü nasıl üzüldüm anlatamam o gün bıktım her şeyden.
Dostum müzik dersinden kaldım ben bu hastalık yüzünden 1200 öğrenciden 4 kişi kalmıştı bir tek sınava ben girdim hocalar güldü nasıl üzüldüm anlatamam o gün bıktım her şeyden.