Arda Korludağ Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 636 Çözümler 1 Yer Andromeda 1 Şubat 2024 #21 QuasarWhisper dedi: Nasıl ihbar edebiliyorlar? Ne tür olayları ihbar edebilirler ki? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ben çevremden duymuştum ama ihbar edilmesi gereken bir şey varsa ediyorlar yani.
QuasarWhisper dedi: Nasıl ihbar edebiliyorlar? Ne tür olayları ihbar edebilirler ki? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ben çevremden duymuştum ama ihbar edilmesi gereken bir şey varsa ediyorlar yani.
W wortex.10 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2024 #22 QuasarWhisper dedi: Çok öfkelenmeye başladım son zamanlarda. Bunu nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... Öfkelendiğin kişiye içinden küfür et. Ben öyle yapıyorum.
QuasarWhisper dedi: Çok öfkelenmeye başladım son zamanlarda. Bunu nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... Öfkelendiğin kişiye içinden küfür et. Ben öyle yapıyorum.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #23 wortex.10 dedi: Öfkelendiğin kişiye içinden küfür et. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Yüzüne diyemedim diye daha da sinirleniyorum ben öyle olunca.
wortex.10 dedi: Öfkelendiğin kişiye içinden küfür et. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Yüzüne diyemedim diye daha da sinirleniyorum ben öyle olunca.