Öğrenci 2 dakika geç kaldığı için yarım gün yok yazılır mı?

Hocayla alakalıdır okulla alakalı bir şey değildir örneğin fen hocası var sayar türkçeci yok sayar.
Fizik öğretmenim beni yok yazdı. O kadar kibirli birisi ki yani gelir gelmez sırf gıcıklığına yoklama alıyor. Ama Coğrafya hocam ilk 2 ders geç geleni yok yazmıyor. Gerçekten en sevdiğim hoca.
Fakat 2 dakika geç kaldım diye yarım günüm de gitmemeli. Sadece 2 dakika benim yarım günümü götürmemeli. Zaten 30 günlük hakkımız var onu da sömürüyolar.

Ben 5-6 dakika servis yüzünden geç kalmıştım sınıfa girdim hoca yoklamaya beni geç olarak geçti yok yazılmadım devamsızlığımda artmadı, yani ''geç'' olarak girmesi lazımdı idareyle gidip bi' konuşun derim.

Hocam bizim okulda geç kağıdı diye bir şey yok yazıldın yazıldın yani.

Hocam CİMER oyuncak mı Allah aşkına her şeyi CİMER'e mi yazayım şaka mısınız? Bir olay olur direkt "CİMER'e yaz." olmaz böyle 0.5 gün için CİMER'e yazılmaz oyun değil CİMER.

CİMER oyuncak değil tabii ki böyle hakkın yendiği zaman ne yapacaksın peki. CİMER tam da bu gibi durumlar için var. Öğrenci şikayet sonrası baskıya maruz kalmaktan korkuyorsa bir şey diyemem.

Bizim okulda ilk 5 dk geç kalırsan geç kağıdı alabiliyoruz ama genellikle hocalar geç yoklama aldığı için yok yazılmıyoruz
Hocalar da yok yazılsa keşke.
12. sınıf değilsen problem yok. Devlet zaten 30 gün devamsızlık süresi tanıyor öğrenciye. 0.5 günü kurtaracağım diye başına bela alma, öğretmen de gıcık diyorsun zaten salla gitsin.
Hocam 10. sınıfım da 30 günlük devamsızlık 12. sınıflara da mı sadece 30 gün? Artıyor diye biliyordum.

Fizik öğretmenim beni yok yazdı. O kadar kibirli birisi ki yani gelir gelmez sırf gıcıklığına yoklama alıyor. Ama coğrafya hocam ilk 2 ders geç geleni yok yazmıyor. Gerçekten en sevdiğim hoca.
Fakar 2 dakika geç kaldım diye yarım günüm de gitmemeli. Sadece 2 dakika benim yarım günümü götürmemeli. Zaten 30 günlük hakkımız var onu da sömürüyolar.

Hocam sinir ediyorlar amaçları bu galiba zaten eğitim sistemi kötü bu hocalar sayesinde daha da kötü hale geliyor.

Hocalar da yok yazılsa keşke.

Hocam 10. sınıfım da 30 günlük devamsızlık 12. sınıflara da mı sadece 30 gün? Artıyor diye biliyordum.

9-10-11-12 hepsi içi 30 gün hak var. 10 gün özürsüz / 20 gün özürlü hakkın bulunuyor. Onun dışında 1. derece yakının vefat durumunda bu sayı 40'a çıkıyor.

CİMER oyuncak değil tabii ki böyle hakkın yendiği zaman ne yapacaksın peki. CİMER tam da bu gibi durumlar için var. Öğrenci şikayet sonrası baskıya maruz kalmaktan korkuyorsa bir şey diyemem.

Hayır baskıya maruz kalmıyorum ama 0.5 gün için de CİMER'e yazılmaz yol geçen hanı değil CİMER. Daha ciddi durumlarda yazılmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı