Öğrenci için iPad alınır mı?

theladi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Liseye yeni geçtim, fen lisesini kazandım. Bu yüzden ailem bana bir hediye almak istiyor. Ben de daha verimli çalışmak için bir tablet almak istiyorum (yurtta kalıyorum). 18 bin TL'ye kadar verebilirim ancak 15 bin TL'nin üstüne çok çıkmak istemiyorum. Kalemli not almaya uygun, üniversiteye kadar rahatlıkla kullanabileceğim bir tablet istiyorum. iPad Air 5 IPad'lerden en cazip olanı gibi duruyor. Ömrü de en kötü senaryoda da istediğim şekilde uzun. Herhangi bir tablet önerisi yaparken istisnalar dışında 90Hz veya daha üstü tazeleme hızına sahip olan tabletler tercihimdir. 6 GB ve üstü RAM'in yanında güçlü bir işlemci olan Android alternatifleri de değerlendirebilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler, iyi günler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Eğer ki bütçeyi biraz yukarı çıkarabiliyorsan. İpad Air 5 (şimdiki zaman için konuşuyorum) kesinlikle o paraya değer. Ben de İpad Pro (4.nesil) 11'' kullanıcısıyım, çok memnunum. Çok araştırdım zamanında ama İpad rakiplerini resmen gömüyor.

Ben yatılı olarak gitmiştim 3 yıl fen lisesine yine, zamanında tabletler böyle değillerdi ama 2010 MacBook götürmüştüm ben, şarj etmesi biraz sıkıntıydı ama öyle çok verimli olmamıştı etütlerde izin vermiyorlardı çünkü kullanmaya keza sizde de izin vermeyeceklerdir halen daha bu değişmedi. Almanızı önermem en azından ders amaçlı onun yerine o parayla yatırım yapın veya en azından bilgisayar alın (halen daha kullanıyorum mesela bilgisayarımı ben, ikinci el almıştım tabii o kadar yaşlı değilim 😂).

Hocam okula cihaz götürmek serbest mi ? Eğer serbest değilse bile, dirençli bir kişiysen kesinlikle ipad alabilirsin. Özellikle air senin ihtiyacını karşılar. Gerek oyun, gerek not ve araştırma üzerine bir performans sıkıntısı vermez.

Hocam okula cihaz götürmek serbest mi ? Eğer serbest değilse bile, dirençli bir kişiysen kesinlikle ipad alabilirsin. Özellikle air senin ihtiyacını karşılar. Gerek oyun, gerek not ve araştırma üzerine bir performans sıkıntısı vermez.
Yasak degil ancak etüt saatlerinde kullanmasına izin vermezler, sonrasında da zaten çok yorgun olur lisede yurtta IPad almak verimli olmaz.

evet etüt saatlerinde serbest (3 saat) hergün, 4 saat günlük ayriyetten yurtta boş

Ben yatılı olarak gitmiştim 3 yıl fen lisesine yine, zamanında tabletler böyle değillerdi ama 2010 MacBook götürmüştüm ben, şarj etmesi biraz sıkıntıydı ama öyle çok verimli olmamıştı etütlerde izin vermiyorlardı çünkü kullanmaya keza sizde de izin vermeyeceklerdir halen daha bu değişmedi. Almanızı önermem en azından ders amaçlı onun yerine o parayla yatırım yapın veya en azından bilgisayar alın (halen daha kullanıyorum mesela bilgisayarımı ben, ikinci el almıştım tabii o kadar yaşlı değilim 😂).
ortalamanın üstünde bir çizim bilgisayarım var dediğiniz gibi birikimle almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı