Öğrenci için yazı yazmalık klavye önerisi

Bütçe
1200

bursakebap

Centipat
Daha fazla  
Selam gençler, son zamanlarda laptopumun klavyesi ile uzun makaleler yazarken sürekli parmaklarımın uyuştuğunu hissediyorum, gerçekten çok gıcık eden bir his. Aranızda yazı yazmak için klavye önerebilenleriniz varsa çok sevinirim. Bütçemi olabildiğince ucuz tutmak istiyorum çünkü başlıktan anlayabileceğiniz gibi öğrenciyim, ama eğer gerçekten fiyatına değer bir klavye ise bütçemi yükseltmeyi düşünürüm.

Selam gençler, son zamanlarda laptopumun klavyesi ile uzun makaleler yazarken sürekli parmaklarımın uyuştuğunu hissediyorum, gerçekten çok gıcık eden bir his. Aranızda yazı yazmak için klavye önerebilenleriniz varsa çok sevinirim. Bütçemi olabildiğince ucuz tutmak istiyorum çünkü başlıktan anlayabileceğiniz gibi öğrenciyim, ama eğer gerçekten fiyatına değer bir klavye ise bütçemi yükseltmeyi düşünürüm.
K380 iyi bence.

migrosta bugün bir klavye gördüm bence uygun

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-08-11 at 19.45.46.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-11 at 19.45.46.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 32
Onu düşünüyordum emin olamadım acaba yine o rahatsız hissi verir mi diye düşünüyordum, az yorumlarına bakıp alacağım teşekkürler öneri için.

Yani bende de var güzel klavye ama çok uzun saatler test etmedim. Her coderın önünde olduğunu ve bu adamların günlerce oturup kod yazdığını düşünürsek alınabilir.

numpad olucak mı ve max fiyat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı