Böyle şeyleri hep merak ettim. Bazı sitelerde getirisi yüksek siteleri gerçekten iyi paralara satıldığını görüyorum. Tabii baya bir emek ister. Tıpkı her iş gibi.Bir öğrenci için fazlasıyla yetecek kadar kazanabiliyorsun. Bunun için bilgi birikimini arttırman gerekli. Ne kadar profesyonel iş o kadar para.
Hayır. Ben 14 yaşında çalışırken 1200 TL kazanıyordum garson olarak ve asgari ücret 860 TL idi. Kendini ezdirirsen paranı ve doğal olarak hakkını alamazsın. Sakinlikle alakası yok. Yaşı küçük diye insanların ezilmesi gerekmiyor. İşini düzgün yaparsan seni ezmeye çalışana karşı hakkını savunursan zaten paradan daha çok şey kazanmış oluyorsun. Bunu çocuğuma da öğreteceğim ileride. Türkiye bu yüzden gelişemiyor zaten. Biz haksızlığa boyun eğiyoruz. Konu sahibi kardeşim sen bu arkadaşlara aldırma işini düzgün yap ve hakkını savun. Zaten istediğin her şeye sahip olacaksın.Sakin ol dostum. Sana devlet para veriyor değil mi? Üniversite öğrencisinin. Bu konu sahibi lise öğrencisi. İşe girse 1000 TL bile para vermezler aylık. Devlet zaten vermez. Üniversite öğrencisi bir şekilde hayatta kalır, para bulur
E hakkını aramayı öğretip arayınca da disipline gönderen bir millet bu millet.Hayır. Ben 14 yaşında çalışırken 1200 TL kazanıyordum garson olarak ve asgari ücret 860 TL idi. Kendini ezdirirsen paranı ve doğal olarak hakkını alamazsın. Sakinlikle alakası yok. Yaşı küçük diye insanların ezilmesi gerekmiyor. İşini düzgün yaparsan seni ezmeye çalışana karşı hakkını savunursan zaten paradan daha çok şey kazanmış oluyorsun. Bunu çocuğuma da öğreteceğim ileride. Türkiye bu yüzden gelişemiyor zaten. Biz haksızlığa boyun eğiyoruz. Konu sahibi kardeşim sen bu arkadaşlara aldırma işini düzgün yap ve hakkını savun. Zaten istediğin her şeye sahip olacaksın.
Oyunu oynayacak cihaz nereden?
Bahane aramayın hocam hakkını savunan sonunda her türlü hakkını alıyor. Bu konuda üyelerin daha fazla normal durumları anormalleştirmelerine katlanamayacağım. İyi forumlar.E hakkını aramayı öğretip arayınca da disipline gönderen bir millet bu millet.
Senin zamanınla şu an bir mi dostum? Özel bir durumda dünya, ülke. Olağanüstü bir hal hakim. Ekonomik durum bile çok daha kötü durumda. Senin zamanında o kadar veriyor olabilirler ama bu zamanda çocuğa asgari ücret bile vermezler. Daha geçen aya kadar esnaflık yapıyordum, az çok biliyorum bazı sektörleri.Hayır. Ben 14 yaşında çalışırken 1200 TL kazanıyordum garson olarak ve asgari ücret 860 TL idi. Kendini ezdirirsen paranı ve doğal olarak hakkını alamazsın. Sakinlikle alakası yok. Yaşı küçük diye insanların ezilmesi gerekmiyor. İşini düzgün yaparsan seni ezmeye çalışana karşı hakkını savunursan zaten paradan daha çok şey kazanmış oluyorsun. Bunu çocuğuma da öğreteceğim ileride. Türkiye bu yüzden gelişemiyor zaten. Biz haksızlığa boyun eğiyoruz. Konu sahibi kardeşim sen bu arkadaşlara aldırma işini düzgün yap ve hakkını savun. Zaten istediğin her şeye sahip olacaksın.
Hocam bu olay ilgimi çekti, ama sanırım iyi bir bilgisayara ihtiyaç var bunu yapmak için.
Sizin görüşünüze sunuyorum gametester yapabilirsiniz ilan videosu bile var.
bionluk üzerinden kendi logo tarzı işlerinizi satabilirsiniz aslında istek üzerine isteğe bağlı yapar para kazanırsınız.
Bahane aramayın hocam hakkını savunan sonunda her türlü hakkını alıyor. Bu konuda üyelerin daha fazla normal durumları anormalleştirmelerine katlanamayacağım. İyi forumlar.
Farkettiyseniz elimde 900 tane nevresim takımı kaldı dedim ekonominin kötü olduğunun ben de farkındayım. 3 aydır elimden çıkarmaya çalışıyorum 250 tane çıkardım hala zorlanıyorum. İnsanların durumu yok. Para kazanmak isteyen her türlü kazanır bahane üretmeye de gerek yok yani. Hala bahane üretmeye çalışıyorsanız zaten yattığınız yerden birisi size para veriyor gibi anlarım ben başka açıklaması olamaz.Senin zamanınla şu an bir mi dostum? Özel bir durumda dünya, ülke. Olağanüstü bir hal hakim. Ekonomik durum bile çok daha kötü durumda. Senin zamanında o kadar veriyor olabilirler ama bu zamanda çocuğa asgari ücret bile vermezler. Daha geçen aya kadar esnaflık yapıyordum, az çok biliyorum bazı sektörleri.
Sizin adınıza sevindim.Benim zamanımda hakkınızı arayın derlerdi. Hatta bir hoca vardı her ders öğüt verirdi. Yiyorsa kantinde hakkını aramaya çalış. Büyük biri ise dayak yer. Bir de üstüne disiplin yerdin. Ama şöyle bir şey var. Ben çok açık sözlüyüm hatta bu yüzden komşularımla aram iyi değil. Açık sözlü olduğum için. Bu yüzden hakkımı aramaktan çekinmem. İçime atamam.