Öğrenci Pasaportu Çıkartma

Katılım
14 Mayıs 2016
Mesajlar
2.448
Çözümler
7
Yer
Troposfer
Arkadaşlar merhaba. Öğrenci pasaportu çıkartacağım. Internette çokca bilgi var ancak ben bir de sizden duymak istedim, ince ayrıntısı vb. varsa dikkat ederek yapmak istiyorum. Seneye yaz tatilinde kullanacağım pasaportumu. Şimdiden halledeyim dedim. Aramızda mutlaka pasaport sahibi olanlar vardır. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
18 - 25 yaş altı isen ücretsiz bordo pasaport çıkarılabiliyor. Öğrenci belgesi çıkarıp ailen ile emliyete gitmen gerekiyor. Sadece defter parası vereceksin ve oda 80 90 TL bir şey olması lazım. Onun dışında herhangi bir para ödemene gerek yok. Ekstra bir iki şey daha istiyorlar herhalde. İnternetten bakabilirsin ona.
 
Evet onun bilgisi bende var ancak kurs öğrenimi gören kişiler alamaz diyorlar. Ben okulun kursuna gidiyorum. Eba kurs üzerinden başvurulanlar varya. Milli eğitimin hizmet verdiği. Onun yüzünden alamamazlık gibi bir şey olur mu sizce?
 
Hayır. Ne alakası var ki? O Eba devletin size verdiği ücretsiz bir hak. Bu sebeple kabul olunmaması çok saçma olur. Yanlış biliyorsun bence.
Başka kurs, öğrenim yerleri hakkında öyledir belki de. Her neyse. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Pasaport alındıktan sonra vizede yaklaşık kaç para harcarım Ingiltere için sizce?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı