Konu derken? Şu anlık bir gelişme yok.Host konusunda ben destek vereceğim. Mesele @494528 dediği gibi yönetime zaman ayırıp. Konu falan açabilecek misin.
75 TL domain ücreti olacak her yıl. Siz dâhil 4 ortak olacağız. Host işi @ByPranga'nın, geriye kalan işler bana ait. Bir de ortaklara forumda özel rol verilecek.Para konusunu halledebilirim ama site tasarımını bilmiyorum ve yöneticiliğine pek zaman ayıramam.
Konu dan kastım aktif olarak paylaşım yapacak mısınız. İnsanları sürekli orada tutacak bilgiler vermeniz lazım ki insanlar gelsin. Biz şuan nasıl sosyal de aktif oluyorsak, insanlar da sizin siteye gelince böyle aktif olması ve durmaları için. O yüzden sordum her ihtimali hesaplamanız lazım, çoğu sitenin kapanma sebebi aktif insanlar ve konular olmaması.Konu derken? Şu anlık bir gelişme yok.
75 TL domain ücreti olacak her yıl. Siz dâhil 4 ortak olacağız. Host işi @ByPranga'nın, geriye kalan işler bana ait. Bir de ortaklara forumda özel rol verilecek.
Şöyle düşünüyorum hocam, ilk önce bir blog açacağım. Bilgi vs. yayımlayacağım. Kitle oluşunca ve popülerleşince forum açacağım.Konu dan kastım aktif olarak paylaşım yapacak mısınız. İnsanları sürekli orada tutacak bilgiler vermeniz lazım ki insanlar gelsin. Biz şuan nasıl sosyal de aktif oluyorsak, insanlar da sizin siteye gelince böyle aktif olması ve durmaları için. O yüzden sordum her ihtimali hesaplamanız lazım, çoğu sitenin kapanma sebebi aktif insanlar ve konular olmaması.
Siz de DC verebilir misiniz? Detayları orada konuşuyoruz çünkü konuşursak.Para konusunu halledebilirim ama site tasarımını bilmiyorum ve yöneticiliğine pek zaman ayıramam.
O zaman güzel bir arayüz bulursunuz. Wordpress veya blog tarzında onu kullanırsanız geliştiğini fark ettiğiniz zaman ise, bir tane soru cevap veya forum kurarsınız.Şöyle düşünüyorum hocam, ilk önce bir blog açacağım. Bilgi vs. yayımlayacağım. Kitle oluşunca ve popülerleşince forum açacağım.
Ya da hocam, forum üzerinden mi içerik üretsem?O zaman güzel bir arayüz bulursunuz. Wordpress veya blog tarzında onu kullanırsanız geliştiğini fark ettiğiniz zaman ise, bir tane soru cevap veya forum kurarsınız.
Forum da aktif olup, kullanıcılar ile ilgilenmeniz lazım. Mod'lar olması lazım onlarda adil olması gerekiyor. Konu açacak veya soru soranlara cevap vermeleri lazım.Ya da hocam, forum üzerinden mi içerik üretsem?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.