Öğrencilere din dersi yerine felsefe dersi verilmesi gereklidir

Herkes kendi inancını baskılıyor.

Felsefeci felsefe görülmesini, ateisti din dersinin görülmemesini vs.

Ve bence bu çok yanlış bir şey her şey dozunda olmalı. Ben matematiği çok seviyorum gayette başarılıyım 15 saat olsa bana bir şey ifade etmez mutlu olurum ama ya matematiği sevmeyen?
o yüzden her şey tadında güzeldir felsefe 10 ve 11'de görülüyor gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Ben sana sordum. Marx sadece bir mezhebe/dine değil bütün dinlere demiş bunu.
Bütün dinlere dememiş. Katolik hrsitiyanlığına demiş çünkü o dönemde katolik kilisesi halkı maddi çıkarları ile aldatıyordu ki ben şu ana kadar hiç bir tarih kitabında para ile günah çıkartan ya da altın ile cennetten arsa satan bir imam duymadım. Araştırmadan konuşmak kolay.

İkisi de verilmemeli. Felsefe din gibi boş bir ders. Eğer verilecekse seçmeli olmalı bu dersler. Din kültürü adı altında sadece islam dini öğretilmemeli.

Bence felsefe ve din kültürü yerine 2 saat fazla matematik koyulsa daha yararlı olur.

Birader iyi misin sen? Senin tarih hocan kimdi? Klise reformları kaç yılında oldu? Protestanlık kaç yılında çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…