Öğrendiğinizde çok şaşırdığınız şeyler

SilverStone PF serisi tier 1 olarak geçiyormuş:

Acaba Cooler Master'ın sıvı soğutması hangi tier olarak geçiyor?

Buum! Bombayı patlattım.

Düzenleme: Yüksek RPM'in o kadar da fazla soğutucu kıyaslaması bulunmuyormuş, daha fazla sanıyordum.

Sadece bu var galiba.

Tolkien'in evreninin sadece Orta Dünya'dan ibaret olmadığını ve çok büyük bir evren olduğunu gördüğümde bayağı şaşırmıştım. Bundan önce bazen "Ulan bu Elfler falan gemilerle bi' yere gidiyor ama acaba nereye?" diyordum. Orta Dünya'nın ötesineymiş.

Tolkien'in evreninin sadece Orta Dünya'dan ibaret olmadığını ve çok büyük bir evren olduğunu gördüğümde bayağı şaşırmıştım. Bundan önce bazen "Ulan bu Elfler falan gemilerle bi' yere gidiyor ama acaba nereye?" diyordum. Orta Dünya'nın ötesineymiş.
Ben de geçen aynı soruyu sordum kimse cevaplamadı. Ben de öteki tarafa gidiyorlar heralde diye yorumlamıştım. Şimdi ben de şaşırdım.

Okumayı yeni öğrendiğim zamanlarda "ATAM İZİNDEYİZ" yazısındaki "İZİNDEYİZ" kısmını tatil olarak izindeyiz diye düşünüyordum ve hiçbir zaman anlam veremiyordum. Çünkü Atatürk'ün peşinde neden tatile çıkalım diye düşünüyordum. Ne kadar salakmışım 🤕

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı