Ekob.Ekok u en küçük ortak bölen zannediyordum.
Ekob.Ekok u en küçük ortak bölen zannediyordum.
Welcome to my world bro.ProcMon dosyası okumanın kolay olduğunu öğrendiğim zaman epey şaşırmıştım. Ancak hiç yetişemedim çünkü Bora Dere ve wooxx hocalarom o kadar hızlı ki ben yazana kadar onlar çoktaan çözüm sunuş oluyorlar.
Acaba Cooler Master'ın sıvı soğutması hangi tier olarak geçiyor?SilverStone PF serisi tier 1 olarak geçiyormuş:
CPU Cooler Performance Tier List
Last edited 2023.04.30 Cooler performance varies depending on the system. This list ranks coolers using generalized cooling performance from available benchmark results. Quality, aesthetics, acoustics, and ease of installation aren't accounted for. This is not a list of recommendations. A low tie...linustechtips.com
Ben de geçen aynı soruyu sordum kimse cevaplamadı. Ben de öteki tarafa gidiyorlar heralde diye yorumlamıştım. Şimdi ben de şaşırdım.Tolkien'in evreninin sadece Orta Dünya'dan ibaret olmadığını ve çok büyük bir evren olduğunu gördüğümde bayağı şaşırmıştım. Bundan önce bazen "Ulan bu Elfler falan gemilerle bi' yere gidiyor ama acaba nereye?" diyordum. Orta Dünya'nın ötesineymiş.
Belki de vardır ama bacanız yoktur, camdan girse de hırsız olcak adamcağız...Noel babanın yalan olduğunu öğrenmek.![]()
Kapıyı çalabilir.Noel baba herkese sistem topladığını düşünün.Belki de vardır ama bacanız yoktur, camdan girse de hırsız olcak adamcağız...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.