JavaScript Öğrendikten sonra ne yapılabilir?

Bir kere "ogrendikten sonra" deyisini unut. Ogrenmek sonlanan bir şey degil, surec.
Belli bir seviyeye geldikten sonra JS kullanan diger teknolojiler ile proje gelistirirsin.

Once C ogredim, sonra C++ ogrendim, sonra Java ogrendim seklinde cumleler kuranlarin dunyadan haberi yok.

React ~ rn benzerliginden dolayi JS i belirli seviyede kavradiktan sonra React ile bir seyler gelistirebilir; sonrasinda da rn ile mobil tarafa kayabilirsin. Hybrid App gelistirme ile Single thread web frontend gelistirme arasinda temelde cok buyuk farkliliklar var o yuzden hepsinin JS kullaniyor olmasi sadece JS ogrenince digerlerini de otomatik olarak ogrendigin yanilgisina dusurmesin seni.

Tetik cekmeyi bilince tum silahlari kullanmayi bilmis olmuyorsun.

Ogrendikten sonra ki kastım JS'den hangi alana yonelenyim.

Sağlasın ama kul hakkına girmeyi düşünüyorum.

Bir kişi öğrendikten sonrasını soruyorsa zaten hiç bir şey öğrenmemiş. Öğrenmiş olsaydı bir fikri olurdu. Önce öğren, sonrasını sormana başkasına gerek kalmaz.

Sonunda beni anlayan biri.
Nickinin hakkını veriyorsun cidden.

JavaScript öğrendikten sonra başka bir dil daha öğrenip Full stack developer mı olmalıyım yoksa React Native'e geçip mobil yazılımcı mı olmalıyım kararsızım? Sizce?
Kararsız olacak bir durum yok, ne yani birini seçince diğerini artık yapamayacak mısın? Programlama paradigmalarını tam olarak öğren, istediğin teknolojiyi kullanırsın, farklı teknolojilere geçiş yaparsın. Kendini sınırlandırmanın manası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı