- Makaleler
- 1
Di mi hocam kusura bakmayın benim cahilliğim, SpaceX de Mars'a inecek aracın kodunu JS ile yazmış yeni öğrendim
Github JS ile yazilmis rover kodlariyla kayniyorken aksi iddia edilemezdi.
Di mi hocam kusura bakmayın benim cahilliğim, SpaceX de Mars'a inecek aracın kodunu JS ile yazmış yeni öğrendim
Bir kere "ogrendikten sonra" deyisini unut. Ogrenmek sonlanan bir şey degil, surec.
Belli bir seviyeye geldikten sonra JS kullanan diger teknolojiler ile proje gelistirirsin.
Once C ogredim, sonra C++ ogrendim, sonra Java ogrendim seklinde cumleler kuranlarin dunyadan haberi yok.
React ~ rn benzerliginden dolayi JS i belirli seviyede kavradiktan sonra React ile bir seyler gelistirebilir; sonrasinda da rn ile mobil tarafa kayabilirsin. Hybrid App gelistirme ile Single thread web frontend gelistirme arasinda temelde cok buyuk farkliliklar var o yuzden hepsinin JS kullaniyor olmasi sadece JS ogrenince digerlerini de otomatik olarak ogrendigin yanilgisina dusurmesin seni.
Tetik cekmeyi bilince tum silahlari kullanmayi bilmis olmuyorsun.
Nickinin hakkını veriyorsun cidden.Sonunda beni anlayan biri.
Kararsız olacak bir durum yok, ne yani birini seçince diğerini artık yapamayacak mısın? Programlama paradigmalarını tam olarak öğren, istediğin teknolojiyi kullanırsın, farklı teknolojilere geçiş yaparsın. Kendini sınırlandırmanın manası yok.JavaScript öğrendikten sonra başka bir dil daha öğrenip Full stack developer mı olmalıyım yoksa React Native'e geçip mobil yazılımcı mı olmalıyım kararsızım? Sizce?
Kanka bence burda bırak zaten herkes yazılıma yöneldi bir tanesi eksilsin.JavaScript öğrendikten sonra başka bir dil daha öğrenip Full stack developer mı olmalıyım yoksa React Native'e geçip mobil yazılımcı mı olmalıyım kararsızım? Sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.