C/C++ Öğrenmek icin nasıl bir yol izlenmeli?

can101

Picopat
Daha fazla  
İngilizcem ve yazilim hakkinda az cok bilgim var. Normalde Python ogrenecektim ama C++ ogrenmeye karar verdim. Nasil bir yol izlemeliyim C++ icin.

Her kaynak onerisine acigim guzel bildiginiz kaynak varsa onerebilirsiniz.

Simdiden teşekkürler.

Su sitede bu soruya duzgun cevap verebilecek cok az insan vardir. Bunun yerine daha köklü platformlarda arastirma yapmanizi oneriyorum.

Yanılıyorsunuz, arkadaş üstün körü sorduğu için o şekilde cevap veriyoruz. Kendi yolunu biraz keşfedip, gelip detay sorduğunda gerekli yönlendirmeleri, tavsiyeleri biz de sorusu oranında detaylandırarak cevap veririz.

"Nasıl yol izlemeliyim?" diyen birine olabildiğince sorusu düzeyinde yüzeysel ve kendini keşfedebileceği oranda cevap verdik 🙃

Su sitede bu soruya duzgun cevap verebilecek cok az insan vardir. Bunun yerine daha köklü platformlarda arastirma yapmanizi oneriyorum.
Hangi siteye bakmaliyim?

Yanılıyorsunuz, arkadaş üstün körü sorduğu için o şekilde cevap veriyoruz. Kendi yolunu biraz keşfedip, gelip detay sorduğunda gerekli yönlendirmeleri, tavsiyeleri biz de sorusu oranında detaylandırarak cevap veririz.

"Nasıl yol izlemeliyim?" diyen birine olabildiğince sorusu düzeyinde yüzeysel ve kendini keşfedebileceği oranda cevap verdik 🙃
Learn C++ – Skill up with our free tutorials nasildir attiginiz siteye gore.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı