Öğretmen aileyi arar mı?

Hocam eğer ki ne iş yaptıgını biliyorsa geçmiş olsun 2 güne tahtalı köy olabilir ha bir de eğer beyaz bir ışık gelirse korkmayın :)

Hocam eğer ki ne iş yaptıgını biliyorsa geçmiş olsun 2 güne tahtalı köy olabilir ha bir de eğer beyaz bir ışık gelirse korkmayın :)
Yok hocam hiçbir şey bilmiyor. Johnny i bileceğeni sanmıyorum ama araştırısa hemen anlar. Hoca muhtemelen arayacak nasıl kurtulurum hocam şuan servisteyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi sosyaller. Bugün okulda derste arkadaşlarla şakalaşmak için Johny isimini söyledim. Hoca biliyormuş Johnny abiyi. Eve gidince ne olur? Tüm aile üyelerini arayacağını söyledi. Dayak yer miyim? Troll konu değil.
Dünyada Johhny isimli tek kişi var sanki. Johhny Depp'ten bahsediyordun oldu bitti. Şöyle konular dümdüz forumu kirletiyor sadece.

Yok hocam hiçbir şey bilmiyor. Johnny i bileceğeni sanmıyorum ama araştırısa hemen anlar. Hoca muhtemelen arayacak nasıl kurtulurum hocam şuan servisteyim?
Bilmiyorsa arayıp ne söyleyecek? En fazla çocuğunuz dersi kaynatıyor der o kadar. Bilse bile hiçbir öğretmenin veliye telefonda o işi açıklayacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı