Öğretmen beni yok sayıyor

Öğretmen demişsin TR olarak yazmışsın anlamadım ben. TR olarak yazdığına göre Türkiye diye düşünüyorum sonra bu ülke de öğretmen nerede diye düşünüyorum. Bana kalırsa öğretmen demen başlı başına yanlış bir olay 1973 yılından sonra bu ülke de öğretmen kalmamıştır.

Hakkını arayabilirsin ama ne çıkar ne çıkmaz veya uğraşmaya değer mi pek zannetmiyorum. Bence sen kafana takma dersine bak. Hoca bir şey derse de afedersiniz hocam bir daha olmaz de geçiştir. Lisedeyken benim de huysuz öğretmenlerim vardı. Kendisi konuşur konuşur ben laf söylesem sen sus der saygısız olurum bilmem ne o yüzden sesimi çıkartmadım hiç. İdareye başvursan öğretmeni haklı görürler, salla geç.

Öncelikle herkese merhaba, bugün canlı derse geç kaldım. Öğretmen kamerasından ders gösteriyordu. Dedim ki 'öğretmenim fotoğrafını çekip öyle ekran paylaşabilirsiniz' dedim sesimi kapadı dersten hiçbir şey anlamadım ve bunu öğretmene söyledim bana sözlüden 0 vereceğini söyledi. Kayıtlar da elimde var, şimdi ben bu öğretmene dilekçe yazabilir miyim?

Olay sadece bu kadar mı öncesi arkası paylaşmanız gereken detaylar daha çok olması gerekiyor gibi. Bu şekilde anlatınca hem çok saçma hem de mantıksız duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı