Bahar döneminde sadece 1 dersten kaldım. Hocaya söylesem geçirir mi? 1 ders için 1 sene uzatmak istemiyorum çünkü.
Hangi dersten kaldınız hocam? Eğer dersinde sorun çıkarmadıysanız birazda olsa dinlediyseniz zorluk çıkaracağını sanmıyorum. 50'nin ne kadar altında kaldınız?
Ne kadar ortalaması?
Hocanızla konuşun. Geçirmez ise 1 yıl daha uzatmanız gerekmeyebilir. Üniversitenizin sınav yönetmeliğine bakın. Tek Ders veya Üç Ders sınavları oluyor. Onlara katılarak dersinizi verebiliyorsunuz ya da yaz okulunda da aynı şekilde verebiliyorsunuz.Bahar döneminde sadece 1 dersten kaldım. Hocaya söylesem geçirir mi? 1 ders için 1 sene uzatmak istemiyorum çünkü.
Bahar döneminde sadece 1 dersten kaldım. Hocaya söylesem geçirir mi? 1 ders için 1 sene uzatmak istemiyorum çünkü.
Hocayla aramız iyiydi bugüne kadar ama 50 den baya düşükHangi dersten kaldınız hocam? Eğer dersinde sorun çıkarmadıysanız birazda olsa dinlediyseniz zorluk çıkaracağını sanmıyorum. 50'nin ne kadar altında kaldınız
Neden geçirsin demişsiniz de önümüzde atamalar var ve 1 ders yüzünden bütün atamaları kaçıracağım. 1 ders yüzünden kaçırmak istemiyorumGeçirmez bıraktıysa. Neden geçirsin herkesi geçirmiyorsa seni özel olarak geçirmez. Benim her dönemden 1 tane kaldığım oluyor.
Odasına gidip konuşmayı deneyin.Hocayla aramız iyiydi bugüne kadar ama 50 den baya düşük
Neden geçirsin demişsiniz de önümüzde atamalar var ve 1 ders yüzünden bütün atamaları kaçıracağım. 1 ders yüzünden kaçırmak istemiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.