Öğretmen kopya çekmediğim halde ismimi aldı

Ömer1Kaan

Centipat
Katılım
28 Nisan 2023
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Edebiyat sınavı vardı bende çalışmak için bir not kağıdı yapmıştım çünkü nazım birimlerjni unutup duruyordum. Sonra sınav geldi, cebimde de o kağıt.

Hoca durduk yere cebimi kontrol etmez diyerek kağıdı atmadım çünkü zaten cebimden çıkarmayacaktım fakat hoca bir anda yanımdan gecerken kağıdı aldı ve ismimi, numaramı not aldı. Kagıdıma hiç kopya diye bir şey yazmadı, ben sınavı bitirdim. 60 gibi bir not bekliyorum, sizce bir şey olur mu? Ne yapmalıyım bilemiyorum. Disipline gidersem uzaklaştırma yerim, daha önce iftiradan dolayı ve benim yine bu tarz bir mallığımdan kınama aldım. Herkes bir şey olmaz diyor, daha önce kopya yakalatmış arkadaşlarıma hiçbir şey olmadı. Ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kağıdına sıfır girerse düzeltmesi için uyar. Düzeltmezse müdüre söyle, yine olmazsa milli eğitime şikayet et hocayı.
 
Oturduğun sırada veya senin üzerinde kopya sayılabilecek hiçbir not olmaması lazım zaten. Git hocalarınla konuş durumu anlat belki görmezden gelebilirler.
 
Suç bende ol.

Eğer kağıdına sıfır girerse düzeltmesi için uyar. Düzeltmezse müdüre söyle, yine olmazsa milli eğitime şikayet et hocayı.

Suç bende olduğu için şikayet edemem. Hocamla konuştum disiplin kuruluna soracağım dedi. Hani hiç kopya çekmediğim kağıtta olsa üstümde olmaması gereken bir kağıttı. Biyoloji hocama sordum ben senin için konuşurum dedi ama bilemiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı