Öğretmen maddi cezalar veriyor

10. sınıfa gidiyorum. Görgüsüz bir fizik öğretmenim var. Görgüsüz dememin sebebi ise derse her geç kaldığımızda bizden 10 TL alıyor, 2 kere geç kalırsak da 15 TL'ye çıkartıyor. Bazıları ödev yapmayınca ya çikolata cezası ya da baklava cezası veriyor. Benim telefonumu aldı, müdüre teslim etti. Dönem sonuna kadar vermeyeceğini söyledi. Üstüne ceza olarak havuç dilimi baklava cezası verdi. Şikayet etmeli miyim?

Bekleme şikayet et bu hırsızı. Yahu derse geç kaldın diye 10 TL ceza vermek nedir?
 
Telefon yasak okulda sadece müdürün odasındaki dolaba koyabiliriz okul çıkışı ise geri alabiliyoruz. Ama ben telefonumu vermediğim için el koydu fakat sınıftaki herkesin cebinde telefon vardı.

Hocam beklemeyinde şikayet edin şu hocayı. Vallahi sinirlendim.
Bildiğiniz enayi gözüyle bakıyor size.
 
Cimer uzerinden sikayet yazip (eger varsa) meb'e yonlendirebilirsiniz. Farkli birimlere iletebiliyorsunuz sikayetinizi fakat meb var mi bakmaniz gerek. Tabii maalesef ki sikayet dikkate alinip hocaya gittiginde hocaniz daha kotu seyler de yapacaktir. Bir kin gudebiliyorlar cunku boyleleri, kasitli birakma vs. yapabiliyorlar. Genede Cimer'den sikayet edin derim. Okul idaresiyle bir sey cozebilme ihtimalinizi dusuk goruyorum
 
Telefon yasak okulda sadece müdürün odasındaki dolaba koyabiliriz okul çıkışı ise geri alabiliyoruz. Ama ben telefonumu vermediğim için el koydu fakat sınıftaki herkesin cebinde telefon vardı.

Adamın yaptığı çok büyük ş*refsizliğe girer ben olsam hocaya tekme tokat dalardım siz iyi bile sabrediyorsunuz.
 
"Merhabalar müdürüm, saygısızlık yaparsam affedin fakat bir şikayetim var. Sınıf hocamız her derse geç kaldığımızda bizden para alıyor ve bu tamamen kanun dışı bir şey. Eğer siz şahsi olarak müdahale etmezseniz, kendim bizzat bu konuyu yargıya taşıyacağım. Teşekkür ederim"

Ayrıca okul içinde telefonunuzu alabilirler fakat çıkışta vermek zorundalar, bunu da iletin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı