Öğretmen tüm sınıfa tutanak tutabilir mi?

EM1542

Centipat
Daha fazla  
Sınıfta belirli kişiler konuşuyor ve bu kişiler belli fakat sınıf hocası tüm sınıfa tutanak tutacağını söyledi. Sınıfta masum olanlar var ben dahil, eğer sınıfa tutanak tutarsa hocanın böyle bir hakkı var mı? Böyle bir hakkı yoksa nereye şikayet etmeliyim?

Sınıfta belirli kişiler konuşuyor ve bu kişiler belli fakat sınıf hocası tüm sınıfa tutanak tutacağını söyledi. Sınıfta masum olanlar var ben dahil, eğer sınıfa tutanak tutarsa hocanın böyle bir hakkı var mı? Böyle bir hakkı yoksa nereye şikayet etmeliyim?
Konuşmaktan tutanak tulumaz. Ayrıca tüm sınıfa tutamaz kanıtlaması gerekir.

Var istediği gibi tutabilir bizim okuldada bizim sınıfa olmasa da bazı sınıfa tutan hocalar var.
Velinizin gelmesi bile işe yaramaz.
Tabii ki bunu müdür yardımcısına söylemeniz daha mantıklı olur o net söyleyebilir hakkı var mı yok mu.

Yok kardeşim öyle bir olay sizin gözünüzü korkutmuş.

Var istediği gibi tutabilir bizim okuldada bizim sınıfa olmasa da bazı sınıfa tutan hocalar var.
Velinizin gelmesi bile işe yaramaz.

Kardeş sen hangi ülkede okuyorsun bilmiyorum ama böyle bir şeyin olması mümkün değil kulaktan duyma bilgilerle yazılar yazmayın eğer birebir yaşamadıysanız.

Kardeş sen hangi ülkede okuyorsun bilmiyorum ama böyle bir şeyin olması mümkün değil kulaktan duyma bilgilerle yazılar yazmayın eğer birebir yaşamadıysanız.

Birebir yaşadım hocam ben niye bilmediğim şeyi üstüne basa basa yazayım.

Konuşmaktan tutanak tulumaz. Ayrıca tüm sınıfa tutamaz kanıtlaması gerekir.

Hocam siz kaç yaşındasınız?
Konuşmaya nasıl tutanak tutulmuyor orasını anlamadım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı