Çünkü sınava girmedin, girdikten sonra düzeltecek.İdareye teslim ettim ve E-Okul sistemi üzerinde de 2 gün rapor kayıtlı. Ama yinede "G" girmiş.
Çünkü sınava girmedin, girdikten sonra düzeltecek.İdareye teslim ettim ve E-Okul sistemi üzerinde de 2 gün rapor kayıtlı. Ama yinede "G" girmiş.
Git hocana söyle o not değişir tabii raporun varsa.Hastaydım ve rapor almıştım sınava girmedim. Tekrar sınava girebilir miyim?
Rapor varsa gidip havale geçirdim falan de raporu da göster tekrar sınav yapar önceki sınav sorularını da arkadaşlarından al üşenip yenisini hazırlamaz bile büyük bir ihtimalle.Hastaydım ve rapor almıştım sınava girmedim. Tekrar sınava girebilir miyim?
Vay be.....Girmedinin "g" si.
Telafi sınavları neredeyse her zaman normal sınavdan farklı olur. Yok öyle yağma....önceki sınav sorularını da arkadaşlarından al üşenip yenisini hazırlamaz bile büyük bir ihtimalle.
İdareye teslim ettim ve e-Okul sistemi üzerinde de 2 gün rapor kayıtlı. Ama yine de "g" girmiş.
Yok bizde 1.sınavlarınki aynıydı.Telafi sınavları neredeyse her zaman normal sınavdan farklı olur.
Garip, tekrar aynı hatayı yaparlar mı bilmem; Ama çoğu okul telafi sınavlarını farklı yapar.Yok bizde 1.sınavlarınki aynıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.