Öğretmenin 4 madde istediği sınava 5 madde yazınca kabul eder mi?

_RastgeleAdam

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Bugünkü tarih sınavında, hoca 4 tane madde halinde yazının icadının faydalarını yazmamızı istemişti. Bende gittim oraya 5 tane falan yazdım, arkadaşlarım dedi ki; "Hoca kıl aga, hayatta kabul etmez." bu gerçek midir daha önce başınıza geldi mi? Bu arada niyetim tamamen hocanın gözüne girmek içindi yaptığım. Bir de şöyle bir şey var, mesela 5 tane yazdım ya; biri yanlış dördü doğru çıkabilir. Hoca kabul eder mi dersiniz?

Hoca var hoca var. Kabul edilmeli veya edilmemeli diye bir kural yok. Öğretmeni tanımıyoruz, verebileceğimiz bir cevap da yok. Kabul etmezse dersin ki, belki bir tanesini kabul etmezsin diye fazla yazdım.

Merhaba arkadaşlar. Bugünkü tarih sınavında, hoca 4 tane madde halinde yazının icadının faydalarını yazmamızı istemişti. Bende gittim oraya 5 tane falan yazdım, arkadaşlarım dedi ki; "hoca kıl aga, hayatta kabul etmez." bu gerçek midir daha önce başınıza geldi mi? Bu arada niyetim tamamen hocanın gözüne girmek içindi yaptığım. Bir de şöyle bir şey var, mesela 5 tane yazdım ya; biri yanlış dördü doğru çıkabilir. Hoca kabul eder mi dersiniz?

Hocanın insiyatifine bağlı. Biyoloji sınavında vitaminler sorusuna tüm alfabeyi yazdım bakalım benimki de kabul edilecek mi?😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı