Öğretmenin bana hakaret etmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu kitlenir muhtemelen, hepinize değerli düşünceleriniz için teşekkürler!
belki de kilitlenmez :)
 
Siz iyi öğretmenlere denk gelmişsiniz. Bu memlekette milyonlarca insan olduğu gibi milyonlarca öğretmen de var. İçinde akıl sağlığı yerinde olmayanı da var, çok yaşlı olup hala 40 sene önceki Türkiye'de yaşadığını zannedeni de var. Çocuklara gerçekten kötü davranabiliyorlar.

Elbette karşınızdakinin samimi düzgün bir insan olduğunu düşünüyorsanız sineye çekersiniz. Ancak gayet tabii olmaya da bilir. Bu durumda da hukuki yolları araştırırsınız. MEB'de müfettiş kadrosu boşuna yok.
Kaç kere boş yere dayak yediğimi ben bilirim :D. Mesele o değil, mesele hocayla olay yaşadıktan sonra tekrar aile ortamı yaşayıp yaşayamadığın. Eğer tekrar eskisi gibi samimi oluyorsan senin öğretmeninle aranda bir samimiyet oluşmuş ve bunun sayesinde okulu evin gibi hissediyorsundur. Suspus oturup öğretmenin senin adını bilmemesi iyi bir şey midir?
 
Basogretmenimiz başta olmak üzere mesleğini utandirmayan ogretmenlere tabii saygımız sonsuz.
Ama boyle bir baltaya sap olamamış, hayatta bir yere gelemeyip çocuklara sözünü geçirme psikolojisiyle öğretmen olan insanlar ile uğraşın, hakkinizi alın.

Cocuk aklimla odevimi yapmayıp yalan söylediğim için ortaokulda beni azarlayip 1 ders boyu herkesin içinde aşağılamış ve 100 sayfa her satıra cümle şeklinde "yalan söylediğim için özür dilerim öğretmenim" yazma cezasi veren bir öğretmen vardı. Onca sene geçmiş hâlâ da aklımda, psikolojimi bozmuş kocakarı.
Eve gidince ilk isim yazmaya başlamak oldu. Babam da bunu yaptigimi görünce o hocayı okuldan attırmıştı. Okuldaki azarcı öğretmenler bir daha da yamuk yapamadi kimseye, en azindan benim sinifimda.

Üniversiteye başlayınca oradaki hocaları alttan alırsın, lisedesin sanirim, korkmana gerek yok, yap sikayetini.
 
Ben burada öğretmenlerin dayak atmasını veya küfür etmesini savunmuyorum, ben sadece "hödük" denildi diye bu kadar abartılmasını ilginç buluyorum. Arkadaş ortamında birbirine demediğini bırakan çoğu arkadaş böyle yapıyor maalesef.
(Sözüm konuyu açana değil.)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı