Öleceğimiz gerçeği zoruma gidiyor

Ölmek son mu başlangıç mi?
Imsan ne ile yaşar?
Insan ne ile ölür?

Bu 3 sorunun cevabını düşün bence...

Ölmek son bence.

İnsan doğar büyür ölür.
 
Her yıl binlerce dinozor kalıntısı çıkıyor dinazorlarda bir canlı onlardada kan var bu dünyanın milyonlarca yıldır var olduğunu gösteriyor. Bilim insanları şuna kannat getiriyor bir meteorun dünyaya çarpması ile dünyadakı bütün dinazorların yok olması mantıken bir bilim her şeyi ortaya çıkaramaz belki dinazorlar başka sebepten öldü dinazorlar devrinde insanlar vardı insanların 7000 yıl önce ortaya çıktığına dair bir kanıt var mı elinde?
Öncelikle dinozorların nesli nasıl tükenmiş bir oku bakalım. Yazdığın metin tamamen saçmalıktan oluşuyor, sorduğun soruya da cevap vereyim. Müslümanım dedin ya, bende sana şunu söyledim: senin inandığın dinde Âdem'in bütün soy ağacının yaşlarını topladığımızda 7000 yıl geriye gidebiliyoruz. Yani ilk insan 7000 yıl önce yaratılmış diyor Kuran. Senin inandığın dinde böyle söylüyor, ben söylemiyorum. Sen de kabul ettin insanların tarihinin 7000 yıldan fazla olduğunu. Yani inandığın dinin söylediği bir bilgiyi kabul etmemiş oldun. Ben 7000 yıl önce yaratıldıklarını değil milyonlarca sene içerisinde evrimleştiklerini savunuyorum.
 
Öncelikle dinozorların nesli nasıl tükenmiş bir oku bakalım. Yazdığın metin tamamen saçmalıktan oluşuyor, sorduğun soruya da cevap vereyim. Müslüman'ım dedin ya, bende sana şunu söyledim: Senin inandığın dinde âdem'in bütün soy ağacının yaşlarını topladığımızda 7000 yıl geriye gidebiliyoruz. Yani ilk insan 7000 yıl önce yaratılmış diyor kuran. Senin inandığın dinde böyle söylüyor, ben söylemiyorum. Sen de kabul ettin insanların tarihinin 7000 yıldan fazla olduğunu. Yani inandığın dinin söylediği bir bilgiyi kabul etmemiş oldun. Ben 7000 yıl önce yaratıldıklarını değil milyonlarca sene içerisinde evrimleştiklerini savunuyorum.

Ya anlamıyorsun tamam 7000 yıl önce yaratıldı ama dinazorlar belki başka nedenden dolayı öldü yani bilemezsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hücrelerimizin belli bir ömrü var, sonsuz sayıda bölünemiyor hücrelerimiz. Diğer canlılar gibi sıradan canlılarız. Bu dünyadaki yerimiz diğer canlı türlerinden farksız değil. Biz yok olsak da evren ve dünyadaki diğer canlılar yaşamlarını sürdürmeye devam ettirecek.

Sapiens'i düşündükçe bunların ölümsüz olması dünya ve diğer canlılar için kötü bir senaryo olurdu. Maalesef ki biz dünya ve gezegendeki diğer canlılar için büyük bir tehlike arz ediyoruz. Gönül isterdi bu cümleleri kurmayalım ama gerçekler acıdır.
 
Ölmeyeceksin zaten. Sadece bir duraktan bir durağa yolculuk. Burada öleceksin hop öbür taraftan yaşamaya devam. Hayat bitmez. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı