Ölmeden önce bir günün olsa ne yapardın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MissionTroll

Kilopat
Katılım
2 Mayıs 2017
Mesajlar
1.542
Makaleler
2
Çözümler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İşsiz (öğrenci)
Ben olsam yaşadığım hayatın acısını çıkarmak için bir yere ya da bir şeye zarar verip adımı kısa süreliğine de olsa haberlere yansıtırdım. Unutulup gidilmektense nefret edilerek hatırlanmayı tercih ederim. Böyle bir durumda imkanım olsa uzatılmış namlulu üzi alıp okulun tekine girip kıpırdayan her şeyi öldürebilirdim. Nihayetinde ne kaybedebilirsin ki. Tüm hayal gücünüzü kullanın yazın bakalım siz ne yapardınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hayatta unutulan değil iz bırakan ol deyip elime M4 alır Konak'ta kim önüme gelirse öldürürüm.
 
Hayali bile olsa yazdıklarınız korkunç. Böyle şeyleri hiçbir şekilde tasvip etmiyorum. Soruya gelecek olursam; sevdiğim insanların yanına gider onlar ile vakit geçirirdim. İz bırakma konusunda ise zaten o zamana kadar bir şey bırakamadıysam, son günde ne yapabilirim ki?
 
Böbrek taşı dökmeyen en büyük ağrı diş ağrısı zannedermiş, başkasının yumruğunu yemeyen kendisinin balyoz zannedermiş gibi çok doğru laflar var kardeşim. Ölmeyi bayılmak mı sanıyorsunuz, terörist misiniz adam taramaktan bahsediyorsunuz. Git gönüllü asker olarak dağa. Versinler eline silahını PKK'ya karşı savun kendini. Üzerine mermiler yağmaya başladığında anlarsın ölüm korkusu ne demek. Kardeşim yaşadığım için söylüyorum ölümü hissetmek ve adam öldürmek o kadar iyi bir şey değil. Onca engelli insan hayata gülümserken, onca aç ve sefil insan yaşamak için mücadele ederken siz acınızı acı mı zannediyorsunuz?
 
Son düzenleme:
İnsanları bu psikolojiye getirten sistem bozuktur zaten. Ne olacak? Düzen yok ki? Bu düşünceler sahip olduracak ne yaptı insanlık bunu sormak lazım? Herkes kendini düşünüyor, herkes birbirine düşman olmuş. Oldurulmuş. Çünkü biri müthiş imkanlara sahip olurken, diğeri olamamış. Ne kadar çabalasa da, çalışıp vatana millete hayırlı olmak istese de, oldurmamışlar. Hep ezmişler. Hep yanlış eğitilmişiz, mantıksız akılsız bir toplum olduk çıktık. Beynini kullanan yok. O düşünceye sahip olman için kimler ne çaba harcadı acaba?

Hiç bir düşünce, oluşum durduk yere sebebsiz çıkmaz. Evrende enerji bile yoktan var olmaz, var olan enerji yok edilemez. Sadece geçiş olur, evrilir. Yani bugün PKK'nın bile sebepleri var zamanındaki yanlışlıklar yüzünden. Her toplum iyi yönetimle, eğitimle, çok iyi işler yapabilecek kapasitede olduğuna inanırırım. Ama nedenler, sonuçları doğuruyor. Bütün bunları biz yaptık. Başkası değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı