Ölmeden önce bir günün olsa ne yapardın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Şaka bi yana bende izlediğim güzel filmleri tekrardan izlerim. Mesela Prestige sonsuza kadar izleyebilirim herhalde.
 
Sanırım ailemle birlikte zaman geçirirdim. Söylemek istediğim şeyleri de videoya çeker internete koyardım. Belki bir gün çok fazla kişi görür ve izler umuduyla.
 
Bir sal alıp denizde kendimi bırakırdım, artık gittiği yere kadar.
 
Doktor sana ertesi gün öleceksin dese gerçekten de Allahın takdiri de bu yönde olabilir. Belki o yazdığın düşüncelerden vazgeçersin. Zaten ölücem. Bu kadar insana zarar vermek yerine tövbe edeyim kimin hakkına girdiysem haklarını vereyim diyebilirsin. Ahiretimi mahvetmek yerine Allahtan cennetini ümit edeyim dersin. Belki bu umutla da ölür, Allah seni affeder ebedi olarak kalacağın cennete girersin.
 
Neden her konuyu dini şeylere bağlıyorsunuz. @Emre Kağan

Çünkü dinin hayattan soyutlandığı bir alan yoktur. Eğer ben Müslümanım diyorsanız haraketlerinizi acaba bu dinime uygun mu? diye sorgulamanız gerekir. Burada gördüğüm yazılarda da bir Müslümanın yapmaması gereken şeyler var. Kime sorsak ben "Elhamdülillah Müslümanım" diyor dimi? Bende böyle bir toplumun bir ferdi olduğuma göre burada da yazabiliyorum. Ancak şunu belirteyim: kimseye incitici söz söylemiyorum ve hakaret etmiyorum. Konuyu açan kişiler düşüncelerimizi soruyorlar. Bende bu forumda bir kullanıcı olarak cevaplıyorum. Beğenirler veya beğenmezler. Orası ayrı bir durum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı