Ölmeden önce yapılacaklar listenizde ne var?

Aslında çok bir planım yok. Bana göre ölüm Allah'ın emri. Ne kadar yaşayacağımı bilmiyorum. Ama ne istersin deseler galiba Galatasaray UCL alsın derim. Orta Asya'yı Türkistan bölgesini görmek istiyorum. Oldukça tarihi mekan gezmek isterim. Mutlu bir yuva kurmak isterim. Bir de insanlar arkamdan beni iyi ansın isterim. Başka da bir şey yok. Kaç tanesi gerçekleşir bilmiyorum ama birkaçı bile güzel olur.

Kız arkadaşımla Avrupa turu yapmak. O sefil ama eğlenceli yaşıt partilerine katılmak (deneyimlediğim en güzel partilerdi).
Arkadaşlarımla bir villa tatili.
Amerika turu.
Aklımdaki arabaları kullanabilmek.
Çok vardı da aklıma gelmedi.

Alp dağlarını ve kuzey ışıklarını görmek.

Çocukluktan ve ilk gençlikten kalma tüm travma ve yanlış algılardan temizlenmiş olmak isterdim. Bu alandaki gelişimim: 100 üzerinden 80 civarı.

Bu konuda birçok insandan iyi durumda olduğuma seviniyorum ama sahip olduğum onca bilgiye rağmen hala çözemediğim içsel sorunlara sahibim ve buna da hem şaşırıyor, hem üzülüyorum.

Not:

İnsanın kendisini %100 yönetmesi bile bu kadar zorken, başkalarını tastamam yönetmeye kalkmanın oldukça uçuk bir hayal olduğunu söyleyebilirim. Değişim o kadar kolay bir şey değil, tonla bilgiye rağmen insanın kendisi için bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı