Ölmeden önce bir günün olsa ne yapardın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevdiğim kişiyi bulur doya doya öperdim. Kimse duymasın adımı, yazılmasın tarihin altın sayfalarına. Yeter ki sevdiklerim hatırlasın, unutmasınlar beni :) Onlara, onları sevdiğimi gösterebilmek isterdim o son günde.
 
Her müslümanım diyene inanmayın. @Emre Kağan. Müslüman olsaydık dendiği kadar, açlık olmazdı, sosyal devlet olurdu. Düzen olurdu. Millet cebini düşünmezdi. Avrupa kendi halkı için bizden daha müslüman.
 
Emre Kağan'ın yazdığına katılıyorum.

"Hayatım b*ktan" demişsiniz. Hayatınızın daha b*ktan olmaması için, sizin için canlarını feda edecek, etmekte olan insanlar var. Örneğin aile. Aile yoksa, askerler ve polisler. Siz daha güzel yaşayasınız diye gözünü kırpmadan canını veren insanlar oldu. Bu durumda hayatımızı sadece kendimiz için yaşarsak yanlış olur. Gelişmiş toplumlar bu yüzden vardır. O gelişmiş toplumlardan birisi olup, "Atam sayesinde çok güzel hayat yaşıyorum." veya şu bilim insanı sayesinde kaliteli bir hayat yaşıyorum diyebiliriz/dedirtebiliriz.

2017 yılında, 30 milyondan fazla kız çocuğu sünnet edilme tehlikesinde. Onları kurtaran birisi var mı ? Yok. Onlardan çok daha kötü durumda olabilirdik.
 
Kızların sünnet edilmesinin dinde yeri vardır. Bir çok delil gösterebilirim ancak konu farklı yerlere gidiyor...
Kardeşim şu ana kadar dediklerinizin her kelimesi hoşuma gidiyordu fakat dinde kız sünnetinin yeri yok. Kızların zaten sünnet edilecek bir kısmı yok. Erkeklerin sünnet olması sağlık açısından yararlı olduğu için dinde de sünnettir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı