Cole McCree
Hectopat
Başarılı bir tiyatro/sinema oyuncusu olmayı hep istemişimdir. Bir gün deneyeceğim.
Borçlar çocuklarına kalıyor, biliyorsun değil mi? Benim ölmeden önce yapılacaklar listemde tek bir şey var, o da Iron Maiden konserine gitmek. Ona da bu yaz eğer COVID çıldırmazsa gideceğimonun dışında belirli bir şey yok.
Şahsi bir şey hocam. O adamla buluşmayı yaklaşık olarak 4 sene, 2 ay, 11 gün, 7 saat, 59 dakika ve 13 saniyedir bekliyorum.Ne diyeceksin ki bulusursanız![]()
Çok güzel notmuş hocam umarım tez vakitte heykeli yaptırırsın.arsa alcam üzerine kendi heykelimi yaptırcam birde not düşücem ben giderim adım kalır doslar beni hatırlasın..
Şahsi bir şey hocam. O adamla buluşmayı yaklaşık olarak 4 sene, 2 ay, 11 gün, 7 saat, 59 dakika ve 13 saniyedir bekliyorum.
Kesinlikle bende not dusucegim, guzel bir fikir.Arsa alacağım üzerine kendi heykelimi yaptıracağım bir de not düşeceğim ben giderim adım kalır doslar beni hatırlasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.