Emre İşcen Hectopat Katılım 11 Kasım 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2019 #1 Fotoğrafta kırmızı daire içine aldığım pikseller ölü piksel mi? Yardımcı olur musunuz? Uzaktan bakınca ölü piksel gibi görünüyorlar fakat fotoğrafı yaklaştırınca pikseller çalışıyor gibi görünüyor.
Fotoğrafta kırmızı daire içine aldığım pikseller ölü piksel mi? Yardımcı olur musunuz? Uzaktan bakınca ölü piksel gibi görünüyorlar fakat fotoğrafı yaklaştırınca pikseller çalışıyor gibi görünüyor.
oogzz Hectopat Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 60 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 22 Mayıs 2019 #2 Ekranda pislik yok ise ölü piksel Artı 0 Eksi
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 22 Mayıs 2019 #3 Siteden renkleri seçerek F11 basın. Bir nokta diğerlerinden farklı bir renkte ise o noktada ölü piksel vardır. Artı 0 Eksi
Siteden renkleri seçerek F11 basın. Bir nokta diğerlerinden farklı bir renkte ise o noktada ölü piksel vardır.
Alperendurmus Hectopat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 245 22 Mayıs 2019 #4 Bir site biliyorum bu site ekrandaki piksellerin ölü olup olmadığını farklı renklerde kontrol etmeni sağlıyor. Link; http://lcdtech.info/en/tests/dead.pixel.htm Artı 0 Eksi
Bir site biliyorum bu site ekrandaki piksellerin ölü olup olmadığını farklı renklerde kontrol etmeni sağlıyor. Link; http://lcdtech.info/en/tests/dead.pixel.htm
KS KS Emre İşcen Hectopat Katılım 11 Kasım 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2019 #5 Bende zaten test ederek gördüm onları ama fotoğrafları yaklaştırınca pixeller çalışıyo görünüyor. Artı 0 Eksi
D Daywalkerrr Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 244 Çözümler 2 29 Nisan 2020 #6 Benim yeni monitörde de aynı böyle hafif uzaklaşınca 1 nokta karartı görülüyor yakınlaşınca pixselde problem görülmüyor ama büyük olasılık ölü pixsel Artı 0 Eksi
Benim yeni monitörde de aynı böyle hafif uzaklaşınca 1 nokta karartı görülüyor yakınlaşınca pixselde problem görülmüyor ama büyük olasılık ölü pixsel