Ölü piksel tamir edilir mi?

Nasıl ovucam?

Forumda gordum birisi ustune bastirdim kayboldu demisti.

Nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir mağazadan falan aldıysanız iade edin. Tabi iade alırlar mı onu bilemiyorum çünkü monitör iadelerinde genelde sıkıntı çıkabiliyor. 2. el monitör bakın.

Hocam bende Asus VG248QG (model yanlış olabilir) 75 Hz 1 MS monitör var bazen ekranın ortasında 4-5 tane piksel yeşil oluyor nadiren, elimle siliyorum hemen geçiyor, bahsettiğiniz olay bu mu?

ha
Hocam bende Asus VG248QG (model yanlış olabilir) 75 Hz 1 MS monitör var bazen ekranın ortasında 4-5 tane piksel yeşil oluyor nadiren, elimle siliyorum hemen geçiyor, bahsettiğiniz olay bu mu?
benimkiler geçicimi bilmiyorum daha kasaya bağlamadım fişe taktığımda farkettim

Kafadan sallama bir yoruma güvenip yaptım ama hayatımın hatasını yaptım. 2 tane normal ölü piksel ne hale geldi bak. Monitör resmen mundar oldu. Arkadaşlar, sakın denemeyin. Gördüğünüz gibi 2 tane ölü piksel milyon tane oldu. Toz şeklinde olan ölü pikseller çıktı, 3 tane büyük nokta çıktı. Böyle bir şey yok. Şimdi beni 1500 lira zarara soktun. Asla denemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…