Ölü pikselli monitör iade edilmedi

molekuler

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. İnternet üzerinden Teknosa sitesinden ekran aldım ekranda ölü piksel çıktı. THH'ye şikayet oluşturdum bilir kişi geldi inceledi. Hakimin raporunda iadeye uygun değildir yazıyor. 0 olarak aldığım ekranda ölü piksel var böyle kullanmak zorunda kaldım. Benim haklarım nelerdir? Başka nereye başvurmalıyım?

5 adete kadar normal sayılıyor, almadan önce test yaptırmalıydın.
İnternet üzerinden almıştım hocam.
Cihazı 15 gün içinde iade etme hakkın vardı, kullansaydın keşke. Firmalar 5 ölü piksel sonrası değişim veya iade yapıyor.
Teknosa iadesi tuhafmış hocam firmanın teknik servisine gönderdiler servis uygun değildir diye geri gönderdiler.

Firmadan firmaya 3 ya da 5 ölü piksel olması gerekiyor. Vatan bilgisayar diğer yerlere göre biraz pahalı ama adamlar monitörü test edip veriyor, direkt kullanıcıyı etkileyen bir şey olduğu için 100-200 fazla verip almak daha mantıklı. İade olursa kesinlikle Vatan'dan alın.

İnternetten alınan ürünler için 15 gün iade hakkı var aslında. Ben de 2020 Temmuz ayında böyle bir durum yaşamıştım. MediaMarkt internet sitesinden ASUS marka monitör almıştım. Cihaz geldiğinde kurup test ettim ve 3 adet ölü piksel ile karşılaştım. Ertesi gün iade talebi oluşturup geldiği gibi paketledim ve kendi mağazalarının servis kısmına götürerek iade işlemini hallettim. Özetle internetten alınan ürünleri kutusuna ve ürünün kendisine zarar vermediğiniz sürece dilediğiniz gibi iade etme hakkınız var hocam.

Son düzenleme:
İade olursa kesinlikle Vatan'dan alın.
Katılıyorum. Yukarıda bahsettiğim olaydan bir süre sonra MediaMarkt'a 3 adet monitör almaya gitmiştik, ricada bulundum test yapar mısınız daha önce böyle böyle oldu diye. Yapamayız ve mağazadan alırsanız iade kabul etmiyoruz dediler. Gidip Vatan'dan satın aldık. Görevli arkadaş sağ olsun tek tek kutuları açıp bizimle beraber inceledi. 1 monitörde ölü piksel çıktı, adam gidip depodan yeni kutu getirdi ve onu da açıp test etti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı