XATESS Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 470 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #41 egoistpizza dedi: Evet, zararlı. Dengeli beslenerek kilo vermek varken "beslenmeyerek" kilo vermek oldukça saçma. Bir diyetisyenle görüşün. Genişletmek için tıkla... Ailem ciddiye almıyor ye ye sonra diyetisyen iste diye azarlıyorlar.
egoistpizza dedi: Evet, zararlı. Dengeli beslenerek kilo vermek varken "beslenmeyerek" kilo vermek oldukça saçma. Bir diyetisyenle görüşün. Genişletmek için tıkla... Ailem ciddiye almıyor ye ye sonra diyetisyen iste diye azarlıyorlar.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 10 Haziran 2021 #42 XATESS dedi: Ailem ciddiye almıyor ye ye sonra diyetisyen iste diye azarlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sağlık konusu, ciddiye almamak mümkün değil. Bunun ileri zamanlarda size verebileceği zararlardan bahsederek ikna etmeye çalışın.
XATESS dedi: Ailem ciddiye almıyor ye ye sonra diyetisyen iste diye azarlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sağlık konusu, ciddiye almamak mümkün değil. Bunun ileri zamanlarda size verebileceği zararlardan bahsederek ikna etmeye çalışın.
XATESS Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 470 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #43 egoistpizza dedi: Hocam bu sağlık konusu, ciddiye almamak mümkün değil. Bunun ileri zamanlarda size verebileceği zararlardan bahsederek ikna etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Tek dedikleri yemek yeme ve zaten yemiyorum yine de kilo veremiyorum ama hep yemek yeme diyorlar.
egoistpizza dedi: Hocam bu sağlık konusu, ciddiye almamak mümkün değil. Bunun ileri zamanlarda size verebileceği zararlardan bahsederek ikna etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Tek dedikleri yemek yeme ve zaten yemiyorum yine de kilo veremiyorum ama hep yemek yeme diyorlar.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #44 XATESS dedi: Tek dedikleri yemek yeme ve zaten yemiyorum yine de kilo veremiyorum ama hep yemek yeme diyorlar. Genişletmek için tıkla... Atletizme başlayın.
XATESS dedi: Tek dedikleri yemek yeme ve zaten yemiyorum yine de kilo veremiyorum ama hep yemek yeme diyorlar. Genişletmek için tıkla... Atletizme başlayın.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.278 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 14 Haziran 2021 #45 Adı bile kötü.