Ölüm Var, Ahiret Var.
İnanmak yada inanmamak tamamen senin tercihin ama kaybedenler tarafında olmak istemiyorsan bence safını değiştir.
Dünyada Amel var Hesap Yok.
Ahirette Hesap Var Amel Yok.
Hz. Ali
Yahu arkadaşlar dünyada her şeyin en küçük yapı birimi CERN'den önce ATOM olarak bilinirdi çarpışma testleri başlayınca atom altı parçacıklar olduğu da ortaya çıktı yahu ATOM'u gözümüzle göremiyoruz birde bu atomu oluşturan binlerce ATOM ALTI PARÇACIKLAR var bu kadar şeyin rastgele oluşması mümkün mü ki o ufacık atomun bir kısmı ağaç taş vs. olurken, niye bir kısmı insanı oluşturuyor? Akılsız bir yapının bir şekil vereni olmadığı sürece bu kadar farklılığın oluşması bence imkansızdır. Nasıl bir düşünce bunu açıklayabilir ki ????
Benim teoriye mi ? İnanıyorum dedim mi ben en başından beri ? Ben de Müslümanım fakat bu insanların inançlarına saygısızca davranmamı gerektirmiyor. Bir teoriye veya dine inanan herkesin geçerli bir sebebi vardır sonuçta insan akıllı bir varlıktır. Sizinle aynı düşünceye sahip olmadığı için insanlara böyle yaklaşmanız günah olmuyor mu ?
Evrimsel süreç ile ilgili sanırım maymungillerden geldiğini ifade ediyorsun. Bizler insan olarak senin ifadelerini anlamakta zorlanırız, git evrimsel süreç geçirmiş birilerine sor bence.