Ölümden sonra yaşam var mı?

• Konuyu başlatan YesTer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 144
  • Görüntüleme 17.518
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu arkadaşlar dünyada her şeyin en küçük yapı birimi CERN'den önce ATOM olarak bilinirdi çarpışma testleri başlayınca atom altı parçacıklar olduğu da ortaya çıktı yahu ATOM'u gözümüzle göremiyoruz birde bu atomu oluşturan binlerce ATOM ALTI PARÇACIKLAR var bu kadar şeyin rastgele oluşması mümkün mü ki o ufacık atomun bir kısmı ağaç taş vs. olurken, niye bir kısmı insanı oluşturuyor? Akılsız bir yapının bir şekil vereni olmadığı sürece bu kadar farklılığın oluşması bence imkansızdır. Nasıl bir düşünce bunu açıklayabilir ki ????
Cansız bir atomdan, canlı bir insan oluşuyor, üstüne bu varlık, kediden köpekten farklı olarak düşünüyor... Tesadüf? ... :D

Ayrıca bu ahiret var mı yok mu ne yapacaksın?

Bir Müslümanın diyeceği;

Allah Müslümanlar sabır, olmayanlar iman ruhu versin...

Benim teoriye mi ? İnanıyorum dedim mi ben en başından beri ? Ben de Müslümanım fakat bu insanların inançlarına saygısızca davranmamı gerektirmiyor. Bir teoriye veya dine inanan herkesin geçerli bir sebebi vardır sonuçta insan akıllı bir varlıktır. Sizinle aynı düşünceye sahip olmadığı için insanlara böyle yaklaşmanız günah olmuyor mu ?
Siz derken genelleme yaptım. Ayrıca mesajımda hakaret içeren söz kullanmadım.

Üstüne alınmanız benim hatam özür dilerim, fakat böyle fevri davranmanız doğru değil.

Ben kafalara silah dayayarak ''Adem den geldik, ötesi yok'' demedim. Dikkatli ve sakin olalım. (y)

Siz derken genelleme yaptım. Ayrıca mesajımda hakaret içeren söz kullanmadım.

Üstüne alınmanız benim hatam özür dilerim, fakat böyle fevri davranmayın.

Ben kafalar silah dayayarak ''Adem den geldik, ötesi yok'' demedim. Dikkatli ve sakin olalım. (y)
Kusura bakmayın yanlış anlamışım.

Evrimsel süreç ile ilgili sanırım maymungillerden geldiğini ifade ediyorsun. Bizler insan olarak senin ifadelerini anlamakta zorlanırız, git evrimsel süreç geçirmiş birilerine sor bence.

Bu durumda siz de ensest ilişki sonucu dünyaya geldiğinizi düşünüyorsunuz. Ben maymunu tercih ederim açıkçası...

Bu durumda siz de ensest ilişki sonucu dünyaya geldiğinizi düşünüyorsunuz. Ben maymunu tercih ederim açıkçası...
Biraz ağır, hatta hakarete yakın bir cümle değil mi bu? Ensest demek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı