Daha fazla
Gecen hafta gordugum bir ruyada helikopterin icindeyken helikopter yere cakiliyordu sanki gercekten olecektim tam patladigi an nefes nefese bende gogsumde aciyla uyanmistim stresten olabilir hocam
Tebrikler ölümsüzlügü bulmussunuzKüçükken (3, 4 tam bilmiyorum) komşunun evinde fare zehri yemişim. 3 yaşındayken kamyondan düşmüşüm. Bisiklet sürerken arabanın altında kalıyordum. Bisiklet sürerken 3 takla atmıştım kafam yarılmıştı kollarım dizlerim dirseklerim ezilmişti. Rüyamda annem beni uçurumdan atıyordu. Daha çok vardır da aklıma gelmiyor.
Polat Alemdar olmuşsun hocam.Küçükken (3, 4 tam bilmiyorum) komşunun evinde fare zehri yemişim. 3 yaşındayken kamyondan düşmüşüm. Bisiklet sürerken arabanın altında kalıyordum. Bisiklet sürerken 3 takla atmıştım kafam yarılmıştı kollarım dizlerim dirseklerim ezilmişti. Rüyamda annem beni uçurumdan atıyordu. Daha çok vardır da aklıma gelmiyor.
Bunu ben de yaşadım.Ben gidip geldim diyebilirim. Beyaz tünel vs hepsini gördüm. Karışık işler bunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.