Ölüme yakın bir deneyimleriniz var mi?

• Konuyu başlatan Zeu5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 3.275
Gecen hafta gordugum bir ruyada helikopterin icindeyken helikopter yere cakiliyordu sanki gercekten olecektim tam patladigi an nefes nefese bende gogsumde aciyla uyanmistim stresten olabilir hocam

Zaten bu tür şeyler hep stresten oluyor.

Küçüklüğümden beri deniz kenarında bir sitede oturuyorduk, yüzmem gayet iyiydi. Denizde gayet iyiyken, bir gün site havuzunda yüzmeye çalışırken resmen kilitlendim. Yani kollarım ayaklarım falan kilitlendi resmen, saçma sapan senkronize olmayan şekilde oynuyorlardı. Boğulacakmış gibi hissettim, fakat batmadım zaten suya, ama ben hala bir uçtan diğer uça gitmeye çalışıyorum o 1 dakika benim için yarım saatti resmen, sanki bilincim çok farklı çalışıyordu, tek amacım havuzun ucuna ulaşmaktı, fakat zaten havuz kalabalıktı garipti benim için. Normalde biraz zorlasam parmaklarımda değerdi dibine. Garip bir şey yaşamıştım böyle.

Küçükken (3, 4 tam bilmiyorum) komşunun evinde fare zehri yemişim. 3 yaşındayken kamyondan düşmüşüm. Bisiklet sürerken arabanın altında kalıyordum. Bisiklet sürerken 3 takla atmıştım kafam yarılmıştı kollarım dizlerim dirseklerim ezilmişti. Rüyamda annem beni uçurumdan atıyordu :D. Daha çok vardır da aklıma gelmiyor.

Ben çok küçükken çok hasta oluyordum. Neredeyse Türkiye'deki tüm hastalıkları geçirmişimdir. Hastaneye kaldırılıyordum. Ama nasıl bir hastalık olduğunu hatırlamıyorum. Anneannem bana okurdu nazar var bende diye. Hatta ok anneanne ok ok! Dermişim. Ve bunlar ben 3 yaşındayken oluyordu. Evet garip gelebilir ama 3 yaşımdan beri her şeyi hatırlıyorum. Yani kısacası bağışıklık sistemim kötü olduğu için çok fazla ölümden döndüğümü söyleyebilirim.

Küçükken (3, 4 tam bilmiyorum) komşunun evinde fare zehri yemişim. 3 yaşındayken kamyondan düşmüşüm. Bisiklet sürerken arabanın altında kalıyordum. Bisiklet sürerken 3 takla atmıştım kafam yarılmıştı kollarım dizlerim dirseklerim ezilmişti. Rüyamda annem beni uçurumdan atıyordu :D. Daha çok vardır da aklıma gelmiyor.
Tebrikler ölümsüzlügü bulmussunuz

Polat Alemdar olmuşsun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı