Ölüme yakın bir deneyimleriniz var mi?

• Konuyu başlatan Zeu5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 3.265
Bir keresinde uyurken aniden kalkıp hava kalktım fakat ellerim ve ayaklarım yerdeydi ruhumun çekildiğini hissettim kalbim çok hızlı atıyordu kısa süreliğine beyaz bir şey gördüm sonra zaten şok oldum kimseye de söylemedim bir de ucu ucuna araba çarpıyordu o sırada gözüm kamıştı biraz.

Bir keresinde uyurken aniden kalkıp hava kalktım fakat ellerim ve ayaklarım yerdeydi ruhumun çekildiğini hissettim kalbim çok hızlı atıyordu kısa süreliğine beyaz bir şey gördüm sonra zaten şok oldum kimseye de söylemedim bir de ucu ucuna araba çarpıyordu o sırada gözüm kamıştı biraz.
Kabus gormussunuz siz sanirim veya atak gecirdiniz

Akşam üzeri montajdan dükkana döndük ve sobanın dibinde köz vardı, bir miktar odun atıp tiner döktüm ve çakmak bir türlü yanmadı, o sırada tiner uçmaya başladı ve çakmak yanınca tiner parladı. Gözlerimi kapamasam kalıcı göz hasarı olabilirmiş, birkaç ay kaşım, kirpiklerim ve saçımın önü olmadan gezdim. Ölüme en fazla yaklaştığım an oydu sanırım.
Birinde de İzmir aliağa yolunda tırı sollarken yolun solunda tren raylarına döşenen beton taştan karşıma çıktı, arkamda araba olduğu için fren yapamadım ve yol iki şerit olduğu için sağa kaçamadım, malzemenin kulağına teker değince parende atıp arka bagaj camına vurdu, tabii bu esnada da arabanın sol iki tekeri havaya kalktı, ben tırın altına gireceğimi düşündüm ki muhtemelen araba ağır olmasa giderdim. Bunda da yine bir ışıklar kaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı