Ölümüne en çok üzüldüğünüz kişi kim?

246220923_1516702798690204_818041495133862204_n.jpg

Böyle bir ekran fotoğrafı almıştım. Nasıl becerdim bilmiyorum ve hala arayış içindeyim. Hala kendimde sorguladığım onlarca sorular var, 2 yılı aşkın süredir hiç enerjim kalmadı. Çok nadir gülüyorum. Hayat azap gibi geliyor.
 
Gerçek hayattan anneannem diziden deSquid Game dizisinden Ali ve 3. olan kız sanırsam kang saye beyok tu
 
Son düzenleme:
Freddie Mercury'nin ölümüne çok üzülüyorum.
Onu çok yakından tanımış ve görmüş gibiyim.
 
Ailenizden biri olabilir, ünlü bir kişi olabilir.
Anneannemin ayrılışı benim üzerimde derin bir etki bırakmıştı. Üzülmeken ziyade, bir boşluk hissi oluşmuştu içimde. Ünlü insanlardan rasim öztekin'in vefatı için de üzülmüştüm.

Babam.
Gerçek hayattan anneannem diziden de Squid Game dizisinden Ali ve 3. olan kız.
Spoiler içine alsanız iyi olur.
 
Ailenizden biri olabilir, ünlü bir kişi olabilir.
Anneannemin ayrılışı benim üzerimde derin bir etki bırakmıştı. Üzülmeken ziyade, bir boşluk hissi oluşmuştu içimde. Ünlü insanlardan Rasim Öztekin'in vefatı için de üzülmüştüm.
Şahsen Mehmet Pişkin. Tanımıyorum ama kendisini benim üstümde bayağı bir etki bıraktı.
 
Küçükken beni çok seven bir dedem vardı beni alıp alıp gezmeye götürüyormuş( sonra babaannem ile kavga edip ayrılmışlar dedem İzmir de anneannem İstanbul da yaşıyordu babaannem hemen alt katımızda yaşıyordu 3-4 sene önce o zamanlar dedem babama küsükmüş beni bıraktı gitti diye bende başka birileri aracılığıyla dedemi arıyordum konuşmuyordu en sonunda benimle neden konuşmuyorsun dedim baban yüzünden dedi sonra konuşmalara başladık ama 5 sene önce öldü adamın yüzünü sadece 3-4 yaşında gördüm bir de İzmir'e cenazesine gittik tabutu açtılar o zaman gördüm o zaman anlamıyordum pek ilkokul 4 deyim ama şimdi üzülüyorum.
 

Geri
Yukarı