OEM 1050 Ti alınır mı?

Oktayanil

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Yukarıda verdiğim ürünün fiyatı çok uygun sizce alınabilir mi? 1200 TL'lik 1050 Ti'larla aynı FPS değerlerini verebilir mi? Ryzen 3 1300X ile kullanacağım başka ekran kartı tavsiyesi yapabilir misiniz? Bütçem en fazla 600 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
VGA çıkışı olması beni şaşırttı.
Gt1030 bile VGA çıkışı bulundurmuyor.

=Bence içindeki GPU çalışsa bile 750ti olabilir en fazla."]
Aslında GT 1030 kartlarda VGA çıkışı var bazı serilerde.

Aslında GT 1030 kartlarda VGA çıkışı var bazı serilerde.
Sonradan üretilen serilerden kaldırıldı diye biliyorum.
İlk çıkan serilerde ve bazı Low profile modellerinde vardı ama 1050ti modeli VGA hiçbir modelinde bulundurmuyor diye biliyorum.

Sonradan üretilen serilerden kaldırıldı diye biliyorum.
İlk çıkan serilerde ve bazı Low profile modellerinde vardı ama 1050ti modeli VGA hiçbir modelinde bulundurmuyor diye biliyorum.
Bunun aynısı 750 Ti'larda da geçerli. Aliexpress'te Zotac'ın 2 çeşidi var. Birisinde VGA var, diğerinde yok.

Bunun aynısı 750 Ti'larda da geçerli. Aliexpress'te Zotac'ın 2 çeşidi var. Birisinde VGA var, diğerinde yok.
Ama 750Ti VGA model üretim sayısı çok daha fazla çünkü o zaman talep daha fazlaydı.
Benim gibiler şimdide VGA olsa alırlar çünkü sadece VGA monitörüm var yenisini alana kadar böyle.

Ama 750Ti VGA model üretim sayısı çok daha fazla çünkü o zaman talep daha fazlaydı.
Benim gibiler şimdide VGA olsa alırlar çünkü sadece VGA monitörüm var yenisini alana kadar böyle.
Doğru. İnşallah yakın zamanda güzel bir monitör ve sistem sahibi olursunuz.

Nasıl darboğaz yapmaz?
Screenshot_20190816-193826.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı