OEM Key önerisi

Trabzon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uygun fiyatlı OEM Key alabileceğim, önerdiğiniz bir site var mıdır? Güvenli olmasını tercih ederim. İtopya'dan Samsung M.2 SSD aldım. Sıfırdan temiz bir Windows kurulumu yapmak istiyorum. OEM Key'i önerdiler bana. Bilgisayarı oyun oynamak için kullanıyorum genelde. OEM Key almam mantıklı mı sizce? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar uygun fiyatlı OEM Key alabileceğim, önerdiğiniz bir site var mıdır? Güvenli olmasını tercih ederim. İtopya'dan Samsung M.2 SSD aldım. Sıfırdan temiz bir Windows kurulumu yapmak istiyorum. OEM Key'i önerdiler bana. Bilgisayarı oyun oynamak için kullanıyorum genelde. OEM Key almam mantıklı mı sizce? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

1000 TL'lik Windows 20 - 30 TL oluyor. Çoğumuz OEM Key kullanıyor. Yorumlara bakarak alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı