E EmaRex27 Femtopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #141 İbrahim Gürel dedi: O nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... aga başka bir forumun bir konusunu atmak yasak değil demi? Jobs dedi: 1000 TL'lik lisansı CMD'den çözen mübarek Genişletmek için tıkla... harbi çok kolay
İbrahim Gürel dedi: O nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... aga başka bir forumun bir konusunu atmak yasak değil demi? Jobs dedi: 1000 TL'lik lisansı CMD'den çözen mübarek Genişletmek için tıkla... harbi çok kolay
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 7 Aralık 2020 #142 EmaRex27 dedi: aga başka bir forumun bir konusunu atmak yasak değil demi? harbi çok kolay Genişletmek için tıkla... Yok. Sadece CMD ile ne alakası var dedim. Nasıl yapıldığını atma.
EmaRex27 dedi: aga başka bir forumun bir konusunu atmak yasak değil demi? harbi çok kolay Genişletmek için tıkla... Yok. Sadece CMD ile ne alakası var dedim. Nasıl yapıldığını atma.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Aralık 2020 #143 Silinen üye dedi: Oem keye vereceğimiz 10-20 tl vermektense crack daha iyi. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman KMSpico kullan sonra burada PC’im yavaşladı diye konu açarsın. Tamam OEM keylerde iyi değil ama crack daha kötü.
Silinen üye dedi: Oem keye vereceğimiz 10-20 tl vermektense crack daha iyi. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman KMSpico kullan sonra burada PC’im yavaşladı diye konu açarsın. Tamam OEM keylerde iyi değil ama crack daha kötü.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #144 Kokona Shiki dedi: İyi o zaman KMSpico kullan sonra burada PC’im yavaşladı diye konu açarsın. Tamam OEM keylerde iyi değil ama crack daha kötü. Genişletmek için tıkla... Bedava lisansın nasıl olduğunuda yazdım tertemiz Windows lisansı benim yöntem işe yaramaz mı
Kokona Shiki dedi: İyi o zaman KMSpico kullan sonra burada PC’im yavaşladı diye konu açarsın. Tamam OEM keylerde iyi değil ama crack daha kötü. Genişletmek için tıkla... Bedava lisansın nasıl olduğunuda yazdım tertemiz Windows lisansı benim yöntem işe yaramaz mı
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #145 Kokona Shiki dedi: İyi o zaman KMSpico kullan sonra burada PC’im yavaşladı diye konu açarsın. Tamam OEM Key'lerde iyi değil ama crack daha kötü. Genişletmek için tıkla... 10 yıldır crack kulllanıyorum. Hiçbir sıkıntım yok hatta çoğunun bilgisayarından çok daha hızlı bile.
Kokona Shiki dedi: İyi o zaman KMSpico kullan sonra burada PC’im yavaşladı diye konu açarsın. Tamam OEM Key'lerde iyi değil ama crack daha kötü. Genişletmek için tıkla... 10 yıldır crack kulllanıyorum. Hiçbir sıkıntım yok hatta çoğunun bilgisayarından çok daha hızlı bile.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 7 Aralık 2020 #146 Bir anahtara 1000TL veremem.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #147 EmaRex27 dedi: Crack olduğunu pek sanmıyorum Genişletmek için tıkla... KMSpico crack olmasa ürün kimliğini vs. neden kendi üstüne alsın ki?
EmaRex27 dedi: Crack olduğunu pek sanmıyorum Genişletmek için tıkla... KMSpico crack olmasa ürün kimliğini vs. neden kendi üstüne alsın ki?
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Aralık 2020 #148 İbrahim Gürel dedi: Değil de kime göre neye göre? Bir Windows'a 1000 TL vermek ne kadar yasal bunu düşünün önce. Adminlere öcü muamelesi yapmayın. Genişletmek için tıkla... Valla öyle Olgiarşi Monarşi her türlü baskıcı rejim var beyliklere bölünmezsek iyidir.
İbrahim Gürel dedi: Değil de kime göre neye göre? Bir Windows'a 1000 TL vermek ne kadar yasal bunu düşünün önce. Adminlere öcü muamelesi yapmayın. Genişletmek için tıkla... Valla öyle Olgiarşi Monarşi her türlü baskıcı rejim var beyliklere bölünmezsek iyidir.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Aralık 2020 #149 Jobs dedi: Bedava lisansın nasıl olduğunuda yazdım tertemiz Windows lisansı benim yöntem işe yaramaz mı? Genişletmek için tıkla... Evet dediğin yöntem daha iyi, tabii ilk Win7 kurup sonra Win10’a yükseltip ardından yeniden kurmaya üşenmiyorsan.
Jobs dedi: Bedava lisansın nasıl olduğunuda yazdım tertemiz Windows lisansı benim yöntem işe yaramaz mı? Genişletmek için tıkla... Evet dediğin yöntem daha iyi, tabii ilk Win7 kurup sonra Win10’a yükseltip ardından yeniden kurmaya üşenmiyorsan.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #150 Kokona Shiki dedi: Evet dediğin yöntem daha iyi, tabii ilk Win7 kurup sonra Win10’a yükseltip ardından yeniden kurmaya üşenmiyorsan. Genişletmek için tıkla... Cepten para çıkmasın yeter
Kokona Shiki dedi: Evet dediğin yöntem daha iyi, tabii ilk Win7 kurup sonra Win10’a yükseltip ardından yeniden kurmaya üşenmiyorsan. Genişletmek için tıkla... Cepten para çıkmasın yeter