aga başka bir forumun bir konusunu atmak yasak değil demi?O nasıl oluyor?
harbi çok kolay1000 TL'lik lisansı CMD'den çözen mübarek![]()
aga başka bir forumun bir konusunu atmak yasak değil demi?O nasıl oluyor?
harbi çok kolay1000 TL'lik lisansı CMD'den çözen mübarek![]()
Yok. Sadece CMD ile ne alakası var dedim. Nasıl yapıldığını atma.aga başka bir forumun bir konusunu atmak yasak değil demi?
harbi çok kolay
İyi o zaman KMSpico kullan sonra burada PC’im yavaşladı diye konu açarsın.Oem keye vereceğimiz 10-20 tl vermektense crack daha iyi.
Bedava lisansın nasıl olduğunuda yazdım tertemiz Windows lisansı benim yöntem işe yaramaz mıİyi o zaman KMSpico kullan sonra burada PC’im yavaşladı diye konu açarsın.
Tamam OEM keylerde iyi değil ama crack daha kötü.
İyi o zaman KMSpico kullan sonra burada PC’im yavaşladı diye konu açarsın.
Tamam OEM Key'lerde iyi değil ama crack daha kötü.
Crack olduğunu pek sanmıyorum
Valla öyle Olgiarşi Monarşi her türlü baskıcı rejim var beyliklere bölünmezsek iyidir.Değil de kime göre neye göre? Bir Windows'a 1000 TL vermek ne kadar yasal bunu düşünün önce.
Adminlere öcü muamelesi yapmayın.
Evet dediğin yöntem daha iyi, tabii ilk Win7 kurup sonra Win10’a yükseltip ardından yeniden kurmaya üşenmiyorsan.Bedava lisansın nasıl olduğunuda yazdım tertemiz Windows lisansı benim yöntem işe yaramaz mı?![]()
Cepten para çıkmasın yeterEvet dediğin yöntem daha iyi, tabii ilk Win7 kurup sonra Win10’a yükseltip ardından yeniden kurmaya üşenmiyorsan.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.