Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar nasıl korsan Windows forumda yasaksa, OEM Lisans da yasaklanmalı çünkü ikisi de legal değil. Ucuza Satılan Windows 10 Lisansları Yasal Değil! OEM Key Yasal mı ? Windows 10 PRO OEM key yasal mıdır ? alıp kullanabilir miyiz ? answers.microsoft.com ucuza satılan windows 10 keylerin yasal olmaması (Ekşi Sözlük'te mantıklı yazılar var.)
Arkadaşlar nasıl korsan Windows forumda yasaksa, OEM Lisans da yasaklanmalı çünkü ikisi de legal değil. Ucuza Satılan Windows 10 Lisansları Yasal Değil! OEM Key Yasal mı ? Windows 10 PRO OEM key yasal mıdır ? alıp kullanabilir miyiz ? answers.microsoft.com ucuza satılan windows 10 keylerin yasal olmaması (Ekşi Sözlük'te mantıklı yazılar var.)
TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 22 Haziran 2020 #2 Bu konu sıkmadı mı?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Haziran 2020 #3 Tamam, sen kullanma o zaman. Merak ediyorum bilgisayarında 1000 TL'lik Windows var mı acaba? Microsoft gibi bir şirket de salağın onde gideniymis. Yillardir çözememiş bu "illegalligi." (!)
Tamam, sen kullanma o zaman. Merak ediyorum bilgisayarında 1000 TL'lik Windows var mı acaba? Microsoft gibi bir şirket de salağın onde gideniymis. Yillardir çözememiş bu "illegalligi." (!)
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 22 Haziran 2020 #4 Sizin dediğiniz mantığa göre G2A da yasaklanmalı forumda. Oyun yapımcıları G2A üzerinden alacağınıza korsan kullanın diyor.
Sizin dediğiniz mantığa göre G2A da yasaklanmalı forumda. Oyun yapımcıları G2A üzerinden alacağınıza korsan kullanın diyor.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Haziran 2020 #5 Jira dedi: Tamam, sen kullanma o zaman. Merak ediyorum bilgisayarında 1000 TL'lik Windows var mı acaba? Microsoft gibi bir şirket de salağın onde gideniymis. Yillardir çözememiş bu "illegalligi." (!) Genişletmek için tıkla... Öyle bir iddiada bulunmadım, Crack'li Windows kullanıyorum.
Jira dedi: Tamam, sen kullanma o zaman. Merak ediyorum bilgisayarında 1000 TL'lik Windows var mı acaba? Microsoft gibi bir şirket de salağın onde gideniymis. Yillardir çözememiş bu "illegalligi." (!) Genişletmek için tıkla... Öyle bir iddiada bulunmadım, Crack'li Windows kullanıyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Haziran 2020 #6 Silinen üye dedi: Öyle bir iddiada bulunmadım, Crack'li Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Korsan kullanıp bu sistemi eleştirmek de efsane kafa ya. Çok tatmin oldum.
Silinen üye dedi: Öyle bir iddiada bulunmadım, Crack'li Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Korsan kullanıp bu sistemi eleştirmek de efsane kafa ya. Çok tatmin oldum.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #7 Öleceğiz yasallıktan.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Haziran 2020 #8 muzan dedi: Sizin dediğiniz mantığa göre G2A da yasaklanmalı forumda. Oyun yapımcıları G2A üzerinden alacağınıza korsan kullanın diyor. Genişletmek için tıkla... Ben Microsoft çalışanlarının yalancısıyım, demek ki adamlar yalan söylüyor.
muzan dedi: Sizin dediğiniz mantığa göre G2A da yasaklanmalı forumda. Oyun yapımcıları G2A üzerinden alacağınıza korsan kullanın diyor. Genişletmek için tıkla... Ben Microsoft çalışanlarının yalancısıyım, demek ki adamlar yalan söylüyor.
TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 22 Haziran 2020 #9 Silinen üye dedi: Öyle bir iddiada bulunmadım, Crack'li Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Key ile etkinleştirilen Windows ile Crack'li yazılımla etkinleştirilmiş Windows'u bir mi tutuyorsun?
Silinen üye dedi: Öyle bir iddiada bulunmadım, Crack'li Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Key ile etkinleştirilen Windows ile Crack'li yazılımla etkinleştirilmiş Windows'u bir mi tutuyorsun?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 22 Haziran 2020 #10 Aşağıdakini tamamıyla oku ondan sonra kendi konuna geri dön. Korsan Windows Kullanma Deyip OEM Key Öneren Üyeler - Technopat Sosyal
Aşağıdakini tamamıyla oku ondan sonra kendi konuna geri dön. Korsan Windows Kullanma Deyip OEM Key Öneren Üyeler - Technopat Sosyal