OEM lisans önermek yasaklanmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun üreticileri korsana dair koruma uygulamaları kullanıyor. Microsoft ise bu duruma çare olacak veya olmasa bile koruma amaçlı hicbir şey yapmıyor. Sizin mantığınız bununla uyuşmuyor.
Demek ki gerek duymuyorlar.

Oyun üreticileri korsana dair koruma uygulamaları kullanıyor. Microsoft ise bu duruma çare olacak veya olmasa bile koruma amaçlı hicbir şey yapmıyor. Sizin mantığınız bununla uyuşmuyor.
Sonuç olarak çözüm üretemediler. Microsoft da gördüğünüz üzere tavsiye etmiyor. Neyse, burada kapansın bu tartışma.

Neyse yine konunun amacını bozdu bazı kişiler, ben şanssızım galiba, hep bana denk geliyor böyle şeyler.

Arkadaşlar nasıl korsan Windows forumda yasaksa, OEM lisans da yasaklanmalı çünkü ikisi de legal değil. Ucuza Satılan Windows 10 Lisansları Yasal Değil!
ucuza satılan windows 10 keylerin yasal olmaması (ekşi sözlük'te mantıklı yazılar var.)

Şimdi KMSpico kullanın derdim size de 1600TL param var da almıyorum zaten hahaha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt alıntılıyorum artık usandım. Sosyal'den soğutuyorsunuz artık insanları.

Başka bir örnekle açıklayalım durumu.

Sokakta vergi levhası olmayan, fiş kesmeyen satıcıların satış yapması yasak kanunen değil mi? Pekii neden hala onca satış yapabilen insanlar var? Demek ki o kadar üstüne düşmüyor devlet.

Eğer bu kadar önemli bir konu için Windows üstüne düşmüyorsa kullanımı onları rahatsız etmiyor demektir, isteseler bal gibi engellerler. Sorduklarında yasal değil deyip geçiyor sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı